8 trucuri pentru a păstra legumele proaspete perioade mai lungi

Centrul Ecologic din Berkeley a publicat un ghid cu sfaturi pentru a menține prospețimea legumelor pentru mai mult timp. Iată cele mai utile 8 trucuri:

1. Morcovii

Taie-le partea superioară și depozitează-i în frigider, într-o caserolă cu capac, care beneficiază de suficientă umiditate. Legumele rădăcinoase, precum morcovii, sfecla și ridichile, trimit substanțe nutritive către frunze chiar și după ce au fost culese. Poți păstra substanțele nutritive eliminând frunzele înainte să-i depozitezi. De asemenea, trebuie reținut că morcovilor le priește într-un mediu rece și umed.

2. Țelina

Pune-o într-un pahar mic sau un bol cu apă și las-o pe masă sau în frigider.

păstra legumele proaspete perioade mai lungi

3. Dovleacul

Lasă-l pe masă; pentru perioade mai lungi, împăturește-l într-un prosop și ține-l în frigider.

4. Vânăta

Lasă-o pe masă; nu o spăla până când nu o folosești.

5. Sfecla

Taie-i vârfurile, depoziteaz-o într-o caserolă și acoper-o cu un prosop umed.

6. Ceapa și usturoiul

Ceapa și usturoiul nu trebuie depozitate în frigider, ci într-un loc întunecat și răcoros.

7. Roșiile

Pune-le într-un castron și lasă-le pe blatul de bucătărie. N-au ce căuta nici ele în frigider.

8. Piperul

Ține-l departe de umezeală înainte de a-l folosi; pentru perioade mai lungi, lasă-l pe blatul de bucătărie sau ține-l în frigider.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cum să alegi o ținută de petrecere pe timp de iarnă

9 lucruri care te vor face să te simți mai atrăgătoare

Next

Lasă un comentariu