9 lucruri care te vor face să te simți mai atrăgătoare

Atracția este deseori definită ca fiind prezentă doar la nivel de fizic, dar nu trebuie să neglijăm partea personalității din această ecuație. Așadar, astăzi vorbim despre lucrurile care te vor face să te simți mai atrăgătoare.

Be real!

Adesea oamenii încearcă să pară ceea ce nu sunt pentru a fi mai populari și apreciați de ceilalți, dar efectul este fix invers. Falsitatea nu va funcționa niciodată. Nu ai nici un motiv să-ți ascunzi defectele sau să te simți prost din cauza lor.

Vorbește cu un scop

Nimănui nu-i plac oamenii care vorbesc foarte mult și fără rost. Așa că încearcă ca atunci când vorbești să și spui ceva și să te angajezi în discuții care merită purtate, nu bârfe și alte lucruri de genul.

Zâmbește și râzi

Oamenii sunt, în general, atrași de zâmbete și fericire. Cu un simț bine dezvoltat al umorului și un zâmbet frumos poți radia atractivitate. Chiar există și studii care arată că cei mai de succes indivizi sunt cei care zâmbesc mult.

Nu te plânge

La pachet cu ce am zis mai sus, trebuie să ții cont și de faptul că problemele tale s-ar putea să nu-i facă pe ceilalți să se simtă mai bine și recomandat este să le păstrezi pentru discuții cu persoane apropiate. Cu toate astea, trebuie să știi și că în loc să te plângi de ceva mai bine ai folosi energia pentru a încerca să rezolvi problema.

Simte-te atrăgătoare

Adesea ceea ce gândim influențează ceea ce cred ceilalți despre noi și să te simți atractiv/ă este o modalitate prin care să-i faci pe ceilalți chiar să te vadă așa. Totul stă în atitudine și ceilalți vor aprecia când văd că te bucuri de viață și ai o părere bună despre sine.

Mergi cu capul sus

Strâns legat de ceea ce am zis mai sus, ideal este ca întotdeauna să transmiți încredere prin felul în care vorbești, mergi sau te comporți. Dacă mergi tot timpul cu privirea în jos nu vei emana această încredere și oamenii tind să evite astfel de persoane.

Sper ca acest articol să te ajute să te simți mai atrăgătoare și să aplici sfaturile primite pentru a te integra mai bine în grupurile sociale care ți se potrivesc.

Ajută-ne cu un share:
Previous

8 trucuri pentru a păstra legumele proaspete perioade mai lungi

Cum să îți învingi timiditatea în 4 pași simpli

Next

Lasă un comentariu