5 moduri în care gerul este bun pentru pielea ta

,

1. Împiedică înfundarea porilor

Gerul face ca porii să se înfunde mai greu și să fie mai puțini vizibili. În plus, temperaturile scăzute încetinesc și previn secrețiile de sebum, oferind astfel tenului un aspect mai puțin gras și reducând acneea.

2. Îți îmbunătățește somnul

Odihna este esențială pentru aspectul pielii, fie că vorbim de reducerea cearcănelor, de tenul strălucitor sau de alte avantaje. Temperaturile ridicate pe timpul nopții afectează somnul de calitate, în vreme ce o cameră cu o temperatură ceva mai scăzută te ajută să te odihnești mai bine.

3. Reduce aspectul puhav 

Temperaturile scăzute îmbunătățesc circulația sângelui la nivelul corpului și feței, astfel că reduc efectul de inflamare și umflare a ochilor și feței.

4. Te face să arăți mai tânără

Gerul are un efect de întinerire asupra pielii, pentru că o tonifiază și o facă să fie mai radioasă.

5. Accelerează arderea caloriilor

Acest din urmă beneficiu este legat mai mult de întreg organismul decât de piele în particular, însă cu siguranță poate avea un efect pozitiv important asupra felului în care arăți. În anul 2012, oamenii de știință au descoperit că temperaturile scăzute accelerează procesul de ardere a caloriilor, ceea ce înseamnă că iarna poate fi un catalizator pentru pierderea kilogramelor în plus.

Ajută-ne cu un share:
Previous

6 mituri false despre cuplurile fericite

Dictionar de vise – litera D

Next

Lasă un comentariu