Cum să alegi o ținută de petrecere pe timp de iarnă

Dacă ții seama de câteva principii dezvăluite de stiliști, nu e deloc greu să arăți bine fără să îngheți. Descoperă cum poți crea o ținută perfectă de petrecere pe timp de iarnă:

1. Mai multe straturi de haine

Este extrem de important să combini mai multe straturi de haine pentru a ține departe frigul. Dar cum faci asta încercând să nu arăți -și să nu te miști- ca un om de zăpadă adus la viață? Alege o fustă de catifea sau de tafta, pe care o poți combina cu ciorapi negri și botine sau cizme cu toc înalt. Alege ciorapi negri groși pentru a arăta zveltă și pentru a nu îngheța.

2. Încălțămintea trebuie să fie confortabilă

Pe timp de iarnă, alege să te încalți cu ceva confortabil. Nu e nimic mai greu decât să mergi cu pantofi stiletto pe gheață! Cea mai bună alegere, foarte la modă în acest sezon, ar fi o pereche de cizme lungi, până deasupra genunchiului, fără toc.

3. Haina, detaliul care face diferența

Pentru o petrecere e bine să îmbraci o haină sau un palton, în niciun caz o jachetă sport pe care o porți în fiecare zi. Stiliștii spun că o haină ar trebui întotdeauna să fie lungă până sub genunchi, fără ca lungimea fustei pe care o porți sub haină să conteze.

Poți apela, dacă ești zveltă, la o vestă de blană, falsă, pe care o poți purta peste un top simplu, cu sau fără o curea care să îți sublinieze talia.

4. Accesoriile transformă orice ținută

E important să îți alegi accesorii care să fie potrivite pentru petrecere. Dacă ai o rochie, poți folosi mănuși lungi, așa cum poți folosi, cu același succes, mănuși de piele sau mănuși fără degete. La fel de bine te poți acoperi cu un șal –nu, nu e folosit doar de bunicuțe, ci și de fashioniste cum este Kate Moss- pe care îl poți păstra până când atmosfera petrecerii se încălzește.

Ajută-ne cu un share:
Previous

20 de lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

7 obiceiuri esențiale dacă îți dorești să devii bogată

Next

Lasă un comentariu