Zece motive pentru a cumpăra haine second hand

Cu toții am intrat măcar odată într-un magazin second hand. De asemenea, există acele persoane care vizitează mereu un magazin de second hand dacă văd unul. Da, magazinele second hand, dar și depozitele second hand reprezintă opțiuni simple de a cumpără haine și articole foarte ieftine. Dar există și mai multe motive pentru a face cumpărături ce presupun achiziționarea hainelor folosite.

Să spunem că ai un copil la liceu, și credem că știi foarte bine ce este presiunea de a cumpăra și presiunea de a avea îmbrăcăminte diferită zi de zi. De multe ori, dată fiind și criza actuală, nu ne permitem să ne cumpărăm nouă sau copiilor noștri foarte multe articole vestimentare. Hainele second hand pot fi o soluție, și tinerii ar trebui să nu se ferească de îmbrăcămintea la mâna a doua. Mulți oameni susțin că nu au reușit vreodată să găsească ceva drăguț, dar nu credem că aceștia caută suficient de bine. De exemplu, în acest depozit haine second hand Cluj se poate achiziționa îmbrăcăminte en-gros deosebită.

În unele magazine second-hand hainele sunt organizate după culoare, în altele sunt organizate după marcă sau după tipul de îmbrăcăminte vândut. Dacă ești în căutarea unei anumite perechi de pantaloni, nu este atât de greu să aflii dacă o au sau nu.

Dacă hainele sunt organizate după culoare, poți găsi cu ușurință și un top drăguț care se potrivește cu pantalonii scurți pe care vrei să-i porți. Adesea depozitele și magazinele locale de second hand sunt cea mai bună alegere. Adesea au haine frumoase și uneori mai multe mărimi din aceeași haină.

Nu spunem că magazinele second-hand sunt pentru toată lumea, dar cred că sunt foarte subestimate. Trebuie să obțină mai mult sprijin din partea tuturor. Dar și magazinele second-hand trebuie să se străduiască mult. Da, este ieftin, dar nu întotdeauna suficient de ieftin.

Credem că magazinele second-hand din România ar trebui să primească mai mult sprijin și mai multă credibilitate, pentru a putea vinde hainele mai ieftin! Iar noi, consumatorii, trebuie să devenim mai conștienți că este mult mai convenabil să cumpăram cât mai multe astfel de produse de îmbrăcăminte, în loc să cumpărăm haine noi.

Iată și zece motive pentru care ar trebui să cumpărați haine de la second hand:

1. Găsești haine pe care nu mulți alții le-au.

2. În magazinele second-hand sunt haine de la tot felul de mărci și o mulțime de modele adunate într-un singur loc.

3. Este adesea mai ieftin decât să cumperi haine noi.

4. Poți pune mâna pe haine „ediție limitată” care nu mai sunt produse.

5. Îmbrăcămintea pe care o cumperi poate fi dintr-un magazin pe care nu îl găsești în România.

6. Magazinele second-hand sunt afaceri mici, uneori de familie și trebuie susținute.

7. Este ușor să găsești haine de bună calitate.

8. Magazinele second-hand sunt peste tot și ușor de găsit.

9. Din când în când găsești haine cu o eroare de printare/producție, astfel încât atunci piesă vestimentară devine complet unică.

10. Devii mai sustenabil și protejezi planeta pentru că producția de haine este a doua cea mai poluantă după petrol.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Dacă te porți urât cu soacra, divorț! Cele mai bizare legi privind căsnicia

Cum sa iti planifici o excursie la mare, tinand cont si de buget

Next

Lasă un comentariu