Visul frumos al mâinilor: piele catifelată și unghii impecabile

,

Ne ajut─âm de ele orice am face ╚Öi ies la ├«naintare atunci c├ónd facem cuno╚Ötin╚Ť─â cu persoane noi. Este vorba despre m├óinile noastre, nu degeaba supranumite cartea de vizit─â a femeilor, ├«n mod special. A╚Öadar, merit─â toat─â aten╚Ťia noastr─â, mai ales c─â ├«ngrijirea lor nu necesit─â efort foarte mare. Dincolo de aspectul frumos, m├óinile ├«ngrijite ne dau o stare de confort ╚Öi de bine.

Există câteva reguli de urmat pentru a avea mâini fericite, iar lista lor începe așa:

1. Evit─â contactul cu substan╚Ťele chimice din produsele de cur─â╚Ťat

Sp─âlatul vaselor, cur─â╚Ťarea hainelor, ╚Ötergerea prafului ╚Öi o bun─â parte din activit─â╚Ťile casnice implic─â folosirea unor produse care con╚Ťin ingrediente chimice agresive pentru m├óini. Solu╚Ťia: m─ânu╚Öile de menaj. Acestea previn uscarea pielii ╚Öi ╚Ťin departe posibilele irita╚Ťii ╚Öi reac╚Ťii adverse.

2. Folose╚Öte cel pu╚Ťin o dat─â pe zi o crem─â hr─ânitoare

Pielea m├óinilor este afectat─â de vreme ╚Öi de mul╚Ťi factori externi, care, ├«n timp, contribuie la aspectul ├«mb─âtr├ónit al m├óinilor. Folosirea constant─â a unei creme hidratante reface bariera de protec╚Ťie  ╚Öi men╚Ťine flexibilitatea ╚Öi str─âlucirea pielii.

3. Folosește produse cu SPF

O alt─â regul─â important─â este aceea a protec╚Ťiei solare, pe timp de var─â, mai ales c├ónd suntem ├«n vacan╚Ť─â, la plaj─â. Expunerea ├«ndelungat─â la soare atac─â ╚Öi deshidrateaz─â pielea m├óinilor, ceea ce duce la apari╚Ťia petelor ╚Öi a ridurilor. Putem p─âstra o rela╚Ťie fabuloas─â cu soarele dac─â folosim produse cu factor de protec╚Ťie ├«mpotriva radia╚Ťiilor UVA ╚Öi UVB. Avantaj bonus: m├óinile vor avea tot timpul o arom─â ├«nc├ónt─âtoare!

4. Prepară periodic o mască hidratantă pentru mâini

Da, și mâinile noastre au nevoie de măști hidratante. Laptele, fructele, gălbenușul de ou, uleiul de măsline și mierea sunt numai câteva dintre ingredientele naturale pe care le putem folosi la prepararea acestor măști bune pentru pielea mâinilor și pentru unghii.

5. Nu neglija manichiura

Fie c─â este rezultatul vizitei la salonul de cosmetic─â sau al ├«ngrijirii personale, manichiura trebuie s─â fie frumoasa ├«n permanen╚Ť─â. ├Ängrijirea cuticulelor, linia definit─â a unghiilor ╚Öi aplicarea unei baze care s─â asigure s─ân─âtatea unghiilor sunt cei trei pa╚Öi f─âr─â de care nu se poate! Op╚Ťional, lacul de unghii contribuie la aspectul final al manichiurii.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

Ce este tratamentul cu termocuvertura

Top 6 cele mai bizare lucruri despre sex pe care nu le știai

Next

Las─â un comentariu