Un miliardar susține că a găsit leacul tinereții fără bătrânețe: “Am reușit să păcălesc natura!”

Un miliardar finlandezo-canadian spune că oamenii de știință au găsit o modalitate prin care să îl facă mai tânăr.

Creatorul de modă Peter Nygard susține că își face mai multe tratamente cu celule stem decât oricine altcineva din lume și că oamenii de știință au descoperit indicii că, în fapt, au reușit să inverseze procesul de îmbătrânire și să îl facă mai tânăr. Bărbatul de 70 de ani spune că a făcut tratamente cu celule stem timp de patru ani și că Universitatea din Miami îl studiază, pentru a stabili dacă leacul tinereții fără bătrânețe funcționează cu adevărat.

Peter Nygard

Nygard locuiește în Bahamas, unde este un susținător al cercetării pe celule stem și unde vrea să deschidă o clinică de 50 de milioane de dolari. El spune că este interesat de acest subiect nu doar pentru că vrea să fie mai tânăr ci pentru că vroia să găsească un tratament pentru mama sa pe care o iubea și pe care tratamentele medicale vestice nu o puteau ajuta. El mai adăuga că dacă ar fi știut un an mai devreme despre celule stem, mama lui ar mai fi fost în viață.

În plus, Nygard a lansat pe Youtube un videoclip de 10 minute (intitulat „Bahamas Stem Cell Laws: The Peter Nygard Breakthrough”), în care poate fi văzut dansând în club împreună cu câteva domnișoare, apoi jucând volei. Miliardarul trăiește ceea ce naratorul numește “viața la care oricine visează”

Ajută-ne cu un share:
Previous

11 plăceri vinovate care te vor face sănătoasă și fericită

Ce factori trebuie să luăm în calcul pentru un somn odihnitor

Next

Lasă un comentariu