Trucurile de machiaj ale experților, direct de pe podiumul Săptămânii Modei

Când vine vorba de Săptămâna Modei, stiliștii fac tot ce pot ca să fie siguri că părul, machiajul și unghiile manechinelor sunt perfecte. Descoperă, de la experți, care sunt cele mai bune trucuri pe care le poți folosi în fiecare zi:

1. Când aplici sclipici pe pleoape, udă pensula cu apă înainte de a-l folosi pe pleoape, pentru a nu lăsa urme și pentru ca particulele să nu cadă, ne sfătuiește Diane Kendal, care a creat pleoape strălucitoare pentru Primăvara 2014, pentru prezentarea Jason Wu.

2. Pentru unghii roșii perfecte, ca cele din show-ul lui Naeeem Khan, manichiurista Michelle Saunders recomandă să începem de la baza unghiei aplicarea, apăsând pensula în forma de evantai, pentru a distribui uniform culoarea.

3. Nu te sfii să aplici un fond de ten cu o nuanță mai închisă decât culoarea pielii tale, pentru a crea efectul de piele ușor bronzată, spune Alice Lane de la Maybelline, pentru show-ul Mara Hoffman. E important să îl uniformizezi!

4. Oferă-i părului tău o alură sexy, ușor răvășită, împletindu-ți o coadă, pentru ca apoi să tragic ușor de ea pentru a desface unele șuvite, exact cum a făcut expertul L’Oréal Professionnel Laura Polko, pentru Houghton. Folosește puțin fixativ la final!

5. Pentru pedichiura perfectă și foarte simplu de pus în practică, folosește o bază fără culoare care uniformizează aspectul unghiilor, așa cum s-a folosit pentru prezentarea Rebecca Minkoff.

6. Bucle mare, ondulate, în dezordine, ca cele văzute în show-ul Jill Stuart, expertul Kerastase Paris Odile Gilbert recomandă să ondulăm doar partea de mijloc a șuvițelor de păr, lăsând rădăcinile și vârfurile. Pentru a finaliza look-ul, pulverizează șampon uscat pe păr și răvășește-l puțin.

7. Ca să ștergi un lac de unghii cu sclipici, expertul în manichiură Gina Edwards spune că e suficient să ținem un tampon de vată cu acetonă câteva zeci de secunde pe unghie, apoi să îl îndepărtăm. Nu încerca să scapi de el cu ajutorul unei pile de unghii, pentru că îți distrugi unghia!

8. Pentru un look proaspăt, pune puțină loțiune în podul palmelor și tamponează, ușor, fața și obrajii, la fel ca Alice Lane la show-ul Suno. Poate fi un truc folosit pe pielea curată sau peste machiaj.

9. O coadă lejeră, joasă, ca pe podium la prezentarea Jason Wu, asigură-te că părul e lipit de scalp. Pentru a scăpa de volum și a adăuga strălucire, pune puțină ceară pe păr, înainte de a-l lega strâns cu un elastic.

10. Adaugă strălucire pleoapelor folosind cel mai simplu truc: aplică puțin balsam de buze incolor peste fardul de pleoape, la fel ca la prezentarea Wes Gordon.

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 lucruri pe care trebuie să le eviți când te cerți cu iubitul

4 întrebări pe care orice amantă ar trebui să și le pună

Next

Lasă un comentariu