Top 6 cele mai bizare lucruri despre sex pe care nu le știai

|

Studiile ╚Öi cercet─ârile ├«n domeniul sexualit─â╚Ťii au ├«nceput ├«n anii ÔÇÖ50, ├«ns─â noile descoperiri pe aceast─â tem─â i-ar ╚Öoca p├ón─â ╚Öi pe primii oameni de ╚Ötiin╚Ť─â care s-au ocupat cu asta. Iat─â un top al celor mai bizare 6 lucruri despre sex pe care nu le ╚Ötiai:

1. Femeile pot rămâne însărcinate chiar și la 8 zile după ce au făcut sex

Studiile ╚Ötiin╚Ťifice au ar─âtat c─â lichidul seminal poate r─âm├óne blocat ├«n mucusul cervical ├«ntre cinci ╚Öi opt zile ├«nainte ca ovulul s─â fie fertilizat.

2. Statul pe scaun le poate excita pe femei

Nervii pudendali, situa╚Ťi sub fese, pot influen╚Ťa ╚Ťesuturile erogene din zona organelor intime ale femeilor. Drept urmare, statul pe scaun ├«n anumite pozi╚Ťii poate conduce la o stare de excitare sexual─â.

3. Tocurile înalte te pot împiedica să ajungi la orgasm

Forma tocurilor ├«nalte ale unor pantofi de firm─â creeaz─â o contrac╚Ťie ├«n zona pelvisului similar─â cu cea ├«nt├ólnit─â ├«n timpul orgasmelor. Din aceast─â cauz─â, pelvisul nu se mai poate contracta cum ar trebui ├«n timpul partidelor de amor, iar astfel producerea orgasmului este ├«mpiedicat─â. ÔÇťOrgasmul este ca o curs─â de la 0 la 100 de kilometri pe or─â. Dac─â ├«ncepi de la 90 de kilometri pe or─â, nu vei avea parte de o experien╚Ť─â complet─âÔÇŁ, avertizeaz─â oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â.

4. Toate femeile pot avea orgasm

ejolie.ro

├Än afara unor cazuri patologice rare, orice femeie s-a n─âscut cu capacitatea de a avea orgasm. Femeile s-au n─âscut cu o ma╚Öin─ârie intern─â programat─â pentru orgasme. Din p─âcate, nu toate femeile ├«nva╚Ť─â cum s─â foloseasc─â aceast─â ma╚Öin─ârie, spun cercet─âtorii.

5. Orgasmele le sporesc creativitatea femeilor

Studiile au demonstrat c─â orgasmele le fac pe femei s─â fie mai ├«ncrez─âtoare, mai productive ╚Öi mai creative. ╚śi reciproca e valabil─â: femeile ob╚Ťin orgasme mai intense atunci c├ónd sunt creative.

6. Ce sunt cu adev─ârat pulsa╚Ťiile pe care o femeie le simte ├«n timpul orgasmului

Pulsa╚Ťiile pe care o femeie le simte ├«n timpul orgasmului sunt de faptul uterul ei care ├«ncearc─â s─â adune lichid seminal, explic─â speciali╚Ötii. Ligamentele rotunde din zona labiilor mari mi╚Öc─â uterul ├«n spate ╚Öi ├«n fa╚Ť─â ├«n timpul orgasmului, pentru cervixul s─â poat─â aduna lichidul seminal care s-ar fi putut aduna ├«n partea anterioar─â a vaginului. Scopul acestui fenomen este m─ârirea ╚Öanselor ca femeia s─â r─âm├ón─â ├«ns─ârcinat─â.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

Ce produse refuz─â s─â m─ân├ónce angaja╚Ťii fast food

Dictionar de vise ÔÇô litera S

Next

Las─â un comentariu