Top 6 cele mai bizare lucruri despre sex pe care nu le știai

Studiile și cercetările în domeniul sexualității au început în anii ’50, însă noile descoperiri pe această temă i-ar șoca până și pe primii oameni de știință care s-au ocupat cu asta. Iată un top al celor mai bizare 6 lucruri despre sex pe care nu le știai:

1. Femeile pot rămâne însărcinate chiar și la 8 zile după ce au făcut sex

Studiile științifice au arătat că lichidul seminal poate rămâne blocat în mucusul cervical între cinci și opt zile înainte ca ovulul să fie fertilizat.

2. Statul pe scaun le poate excita pe femei

Nervii pudendali, situați sub fese, pot influența țesuturile erogene din zona organelor intime ale femeilor. Drept urmare, statul pe scaun în anumite poziții poate conduce la o stare de excitare sexuală.

3. Tocurile înalte te pot împiedica să ajungi la orgasm

Forma tocurilor înalte ale unor pantofi de firmă creează o contracție în zona pelvisului similară cu cea întâlnită în timpul orgasmelor. Din această cauză, pelvisul nu se mai poate contracta cum ar trebui în timpul partidelor de amor, iar astfel producerea orgasmului este împiedicată. “Orgasmul este ca o cursă de la 0 la 100 de kilometri pe oră. Dacă începi de la 90 de kilometri pe oră, nu vei avea parte de o experiență completă”, avertizează oamenii de știință.

4. Toate femeile pot avea orgasm

În afara unor cazuri patologice rare, orice femeie s-a născut cu capacitatea de a avea orgasm. Femeile s-au născut cu o mașinărie internă programată pentru orgasme. Din păcate, nu toate femeile învață cum să folosească această mașinărie, spun cercetătorii.

5. Orgasmele le sporesc creativitatea femeilor

Studiile au demonstrat că orgasmele le fac pe femei să fie mai încrezătoare, mai productive și mai creative. Și reciproca e valabilă: femeile obțin orgasme mai intense atunci când sunt creative.

6. Ce sunt cu adevărat pulsațiile pe care o femeie le simte în timpul orgasmului

Pulsațiile pe care o femeie le simte în timpul orgasmului sunt de faptul uterul ei care încearcă să adune lichid seminal, explică specialiștii. Ligamentele rotunde din zona labiilor mari mișcă uterul în spate și în față în timpul orgasmului, pentru cervixul să poată aduna lichidul seminal care s-ar fi putut aduna în partea anterioară a vaginului. Scopul acestui fenomen este mărirea șanselor ca femeia să rămână însărcinată.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Citatele lunii #30 – favoritele de pe Instagram

Colostoma – regim alimentar

Next

Lasă un comentariu