Top 13 superstiții legate de marți 13

În articolul de astăzi v-am pregătit top 13 superstiții legate de marți 13. În ciuda numelul sper că articolul va aduce doar noroc.

 1. Se spune că oamenii născuți în zilele de marți 13 au o durată de viață mult mai scăzută decât cei care sunt născuți în orice altă zi a anului.
 2. Dacă o femeie își serbează ziua de naștere într-o zi de marți 13, în mai puțin de un an aceasta va naște un copil și se va căsători.
 3. Dacă te căsătorești într-o zi de marți 13, căsnicia ta va fi una cu ghinion și nu va dura prea mult.
 4. Ceva rău se va întâmpla cu cei care ies din casă noaptea pe data de marți 13. Superstiția nu ne spune ce, dar niciodată nu poți fi prea atent, totuși e ceva rău.
 5. Copiii care se nasc într-o zi de marți 13 au viața sortită ghinioanelor.
 6. Cu toate astea, copiii care se nasc în zilele de marți 13 și cărora le este tăinuită ziua de naștere vor reuși să evite ghinionul.
 7. Persoanele care au lungimea numelui de fix 13 litere au ghinion.
 8. Dacă un cortegiu funerar taie calea unui om într-o zi de marți 13 atunci acea persoana va avea ghinion toată viața și va muri curând.
 9. Dacă, pe data de marți 13, se adună fix 13 persoane la o masă una dintre ele se va îmbolnăvi curând.
 10. Niciodată nu trebuie să te muți la casă nouă pe data de marți 13 pentru că acest lucru îți va aduce ghinion.
 11. Niciodată să nu te tunzi în zilele de marți 13 pentru că vei avea ghinion tot anul.
 12. Nu trebuie să porți nici negru în zilele de marți 13 pentru că este asociat cu doliul și nu vrei să atragi energi negative asupra ta.
 13. Și că tot ziceam de copiii la început, o altă variantă pentru tăinuirea zilei de naștere este ca respectivul copil să poarte cu el un picior de iepure ca să alunge ghinionul.

Voi ce părere aveți despre acest top? Sincer, eu nu prea cred în nici o superstiție și sunt de părere că toate astea au apărut în urma unor coincidențe sau întâmplări nefericite.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Idei de cadouri perfecte de Crăciun

I-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu după ce câinele ei a murit. Răspunsul primit e uimitor

Next

Lasă un comentariu