Seriale cu episoade scurte

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine este un serial de comedie care ├«i urm─âre╚Öte pe poli╚Ťi╚Ötii unei sec╚Ťii din Brooklyn, New York, ├«n timp ce rezolv─â cazuri ╚Öi se confrunt─â cu absurdit─â╚Ťile zilnice ale vie╚Ťii de birou. Fiecare episod are o durat─â de aproximativ 20 de minute, ceea ce ├«l face u╚Öor de urm─ârit ╚Öi extrem de distractiv.

The Office (US)

The Office (US) este o comedie ├«n stil de documentar care se concentreaz─â pe via╚Ťa angaja╚Ťilor unei companii de h├órtie din Scranton, Pennsylvania. Fiecare episod de 20 de minute urm─âre╚Öte peripe╚Ťiile managerului de birou Michael Scott ╚Öi ale echipei sale de angaja╚Ťi.

Parks and Recreation

Parks and Recreation este un serial de comedie care urm─âre╚Öte o echip─â de func╚Ťionari publici din ora╚Öul fictiv Pawnee, Indiana. Episoadele de 20-25 de minute se concentreaz─â pe eforturile entuziaste, dar adesea inutile, ale lui Leslie Knope de a ├«mbun─ât─â╚Ťi ora╚Öul s─âu.

Archer

Archer este un serial de anima╚Ťie pentru adul╚Ťi care urm─âre╚Öte via╚Ťa lui Sterling Archer, cel mai periculos spion din lume. Episoadele, de aproximativ 20 de minute fiecare, sunt pline de umor negru, parodii inteligente ╚Öi situa╚Ťii bizare.

Fleabag

Fleabag este un serial de comedie dramatic─â britanic care urm─âre╚Öte via╚Ťa haotic─â a unei femei tinere din Londra. Cu episoade de numai 25 de minute, serialul este recunoscut pentru umorul s─âu negru, pentru dezvoltarea profund─â a personajelor ╚Öi pentru abordarea sincer─â a problemelor feminine.

The Good Place

The Good Place este un serial de comedie filozofică care urmărește povestea a patru persoane care se trezesc în ceea ce pare a fi paradisul după moarte. Cu episoade de 20-25 de minute, serialul este cunoscut pentru umorul său inteligent și pentru abordarea originală a problemelor morale și etice.

Barry

Barry este un serial de comedie dramatic─â despre un asasin pl─âtit care se ├«ndr─âgoste╚Öte de actoria. Cu episoade de 30 de minute, Barry este renumit pentru amestecul s─âu unic de umor negru ╚Öi de dram─â emo╚Ťionant─â.

Russian Doll

Russian Doll este un serial de comedie dramatică care urmărește povestea unei femei care moare și se trezește mereu la aceeași petrecere de ziua ei. Fiecare episod de 25-30 de minute aduce noi dezvăluiri în această poveste captivantă și plină de surprize.

Silicon Valley

Silicon Valley este un serial de comedie care urm─âre╚Öte o echip─â de programatori care ├«ncearc─â s─â fac─â o afacere de succes ├«n inima tehnologiei mondiale. Episoadele de 30 de minute aduc ├«n prim-plan umorul ╚Öi absurdit─â╚Ťile industriei tech.

Ted Lasso

Ted Lasso este un serial de comedie care ├«l urm─âre╚Öte pe un antrenor american de fotbal care preia o echip─â de fotbal britanic─â, f─âr─â a avea experien╚Ť─â ├«n acest sport. Fiecare episod de 30 de minute este plin de umor cald ╚Öi optimist, care a c├ó╚Ötigat inimile publicului de pretutindeni.

The Marvelous Mrs. Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel este un serial de comedie care ├«l urm─âre╚Öte pe Miriam Midge Maisel, o casnic─â din anii ’50 din New York City, care descoper─â c─â are un talent neobi╚Önuit pentru stand-up comedy. ├Än fiecare episod de 30 de minute, Midge navigheaz─â prin via╚Ťa sa personal─â complicat─â ╚Öi cariera ei ├«n ascensiune ├«n lumea comediei, cu o energie ╚Öi un umor care te prind rapid.

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother este un serial de comedie care poveste╚Öte, ├«n retrospectiv─â, aventurile unui grup de prieteni din New York City. Cu fiecare episod de aproximativ 22 de minute, serialul este renumit pentru umorul s─âu de situa╚Ťii ╚Öi pentru modul ├«n care navigheaz─â ├«ntre povestiri amuzante ╚Öi momente de inim─â deschis─â.

Rick and Morty

Rick and Morty este un serial de anima╚Ťie pentru adul╚Ťi care prezint─â aventurile bizare ale unui om de ╚Ötiin╚Ť─â genial dar instabil ╚Öi ale nepotului s─âu naiv. Cu episoade de aproximativ 22 de minute, acest serial este renumit pentru umorul s─âu absurd, scenariile sale ingenioase ╚Öi explorarea profunda a temelor filozofice.

Bojack Horseman

Bojack Horseman este un serial de anima╚Ťie pentru adul╚Ťi care urm─âre╚Öte via╚Ťa unui fost actor de televiziune, care se ├«nt├ómpl─â s─â fie ╚Öi un cal, ├«n timp ce se lupt─â cu dependen╚Ťa, depresia ╚Öi propria sa celebritate. Cu episoade de 25 de minute, acest serial este renumit pentru modul ├«n care combin─â comedia absurd─â cu o portretizare profund─â a problemelor de s─ân─âtate mintal─â.

Curb Your Enthusiasm

Curb Your Enthusiasm este un serial de comedie care prezint─â via╚Ťa zilnic─â a lui Larry David, co-creatorul serialului Seinfeld, ├«ntr-o versiune semi-fictiv─â a sa. Fiecare episod de 30 de minute prezint─â numeroase situa╚Ťii amuzante ╚Öi deseori inconfortabile ├«n care se implic─â Larry, datorit─â perspectivelor sale unice asupra lumii.

Scrubs

Scrubs este un serial de comedie care urm─âre╚Öte via╚Ťa a trei tineri doctori ├«n timp ce se confrunt─â cu provoc─ârile ╚Öi absurdit─â╚Ťile vie╚Ťii ├«ntr-un spital. Cu episoade de 20-25 de minute, Scrubs combin─â umorul cu emo╚Ťia, prezent├ónd un echilibru delicat ├«ntre momentele de r├ós ╚Öi cele de reflec╚Ťie profund─â.

It’s Always Sunny in Philadelphia

It’s Always Sunny in Philadelphia este un serial de comedie care prezint─â peripe╚Ťiile unui grup de prieteni egoi╚Öti ╚Öi imorali care de╚Ťin un bar ├«n Philadelphia. Cu episoade de 20-25 de minute, serialul este renumit pentru umorul s─âu negru ╚Öi satir─â social─â neiert─âtoare.

Arrested Development

Arrested Development este un serial de comedie care prezint─â via╚Ťa excentric─â ╚Öi deseori absurd─â a familiei Bluth, o familie bogat─â a c─ârei avere a fost ├«nghe╚Ťat─â din cauza unor practici de afaceri ilegale. Cu episoade de 20-25 de minute, serialul este renumit pentru umorul s─âu de situa╚Ťii ╚Öi personajele sale excentrice.

Louie

Louie este un serial de comedie semi-autobiografic care prezint─â via╚Ťa lui Louis CK, un comedian stand-up ╚Öi tat─â singur care locuie╚Öte ├«n New York City. Fiecare episod de 20-25 de minute combin─â fragmente din spectacolele sale de stand-up cu scene din via╚Ťa sa de zi cu zi, rezult├ónd un amestec unic de comedie ╚Öi dram─â.

Bob’s Burgers

Bob’s Burgers este un serial de anima╚Ťie care urm─âre╚Öte via╚Ťa familiei Belcher, care de╚Ťine un mic restaurant de burgeri. Cu episoade de 20-25 de minute, acest serial este renumit pentru umorul s─âu cald, personajele sale pline de via╚Ť─â ╚Öi povestirile sale care se concentreaz─â pe importan╚Ťa familiei.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

Kemon: Alegerea perfect─â pentru un p─âr plin de via╚Ť─â ╚Öi str─âlucitor

(P) Suplimente alimentare – o investi╚Ťie ├«n s─ân─âtatea ta. Cum le alegi pe cele potrivite?

Next

Las─â un comentariu