3 întrebări pe care să ți le pui înainte să începi o relație cu un bărbat mai în vârstă

Diferența de vârstă într-o relație nu se face simțită, poate, la început, dar ea ar putea pune probleme serioase relației pe parcurs, datorită viziunii complet diferite despre viață pe care o aveți.

Mary Kate Olsen, una dintre faimoasele gemene Olsen, acum în vârstă de 27 de ani, a fost zărită alături de iubitul său, fratele lui Nicolas Sarkozy, Olivier, de 44 de ani, cumpărând un inel de logodnă, în mijlocul tot mai multor zvonuri despre o posibilă sarcină. Între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani, iar experta în sex și relații Emily Morse a alcătuit o listă cu câteva întrebări pe care ar trebui să ți le adresezi înainte să începi o relație serioasă cu un partener care e considerabil mai în vârstă ca tine.

Ce simte el despre copii?

Aceasta e una dintre cele mai importante întrebări. Există șanse mari ca, dacă a depășit vârsta de 40 sau 50 de ani, să aibă păreri deja formate și destul de categorice, fie pro, fie contra. Ar putea ca el să fie deja tată, dintr-o relație sau căsnicie anterioară, iar dacă nu are copii, poate exista un motiv solid pentru asta. Așa că, dacă să devii mamă este unul dintre cele mai importante lucruri pentru tine, sau dacă ești ferm hotărâtă să nu ai copii, ar fi bine să deschizi discuția cu el mai degrabă mai devreme decât mai târziu. Emily Morse sugerează să deschizi discuția despre copii undeva în timpul celei de-a treia întâlniri, pentru că și prima și cea de-a doua ar fi prea curând și să vorbești neapărat despre ce îți dorești și tu. În fond, de întrebarea aceasta poate depinde viitorul relației voastre.

Cum te simți să te afli în compania unor oameni mai în vârstă mereu?

Există o diferență culturală mare între oameni de 20 de ani și persoane de 40, spune Morse. Cel mai probabil, nu ați crescut ascultând aceeași muzică și mergând la aceleași concerte și v-ați putea afla în locuri complet diferite din punct de vedere al evoluției carierei.

Așa că dacă nu îți dorești nimic mai mult decât să stai cu prietenii tăi și să vorbiți despre serialele preferate, această diferență dintre tine și partenerul tău ar putea fi o problemă. Sau, poate că fiecare dintre voi se simte bine atunci când e alături de prietenii celuilalt. Oricum ar fi, e important să te gândești la acest lucru.

Ce simți despre situația în care va trebui să îl îngrijești, pe măsură ce îmbătrânește?

E clar că acum, când te-ai îndrăgostit de el, e sexy, probabil că are o carieră înfloritoare și câștigă mai mulți bani decât tine, care ești abia la începutul vieții tale profesionale. Dar, dacă diferența de vârstă e mare, va începe să arate primele semne ale vârstei înaintate mai devreme decât ne închipuim. Vor apărea primele fire de păr alb –care pot fi extrem de sexy, va prefera să nu stea până târziu în oraș și libido-ul va deveni mai scăzut, în vreme ce tu ai încă mulți ani înainte de a deveni preocupată de aceste lucruri.

Ți se pare în regulă faptul că nu trăiți aceleași etape ale vieții? E foarte posibil să ți se pară. Dacă, însă, aceste lucruri te deranjează și îngrijorează, s-ar putea ca această relație să nu fie pentru tine. Cel mai important lucru e ca tu să încerci să reflectezi asupra tuturor acestor întrebări și asupra așteptărilor pe care fiecare dintre voi le are.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Dictionar de vise – litera A

Cele mai bune metode prin care să scapi de grăsimea de pe abdomen

Next

Lasă un comentariu