Politică de confidențialitate

Această Politică de Confidențialitate este valabilă pentru toate serviciile oferite de Fabuloase.ro. Politica descrie tipurile de informații pe care le colectăm de la utilizatori și cum folosim aceste informații.

Colectarea informațiilor

Când vizitați Fabuloase.ro, putem colecta informații personale pe care ni le furnizați, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte detalii relevante. De asemenea, colectăm informații non-personale, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, data și ora accesării site-ului, și alte informații despre interacțiunea cu site-ul nostru.

Utilizarea informațiilor

Folosim informațiile colectate pentru a furniza, menține, proteja și îmbunătăți serviciile noastre. Acestea pot include comunicarea cu dvs., răspunsul la întrebările dvs., îmbunătățirea site-ului și serviciilor, cercetare și analiză, marketing și publicitate.

Securitatea informațiilor

Suntem angajați să protejăm securitatea informațiilor dvs. personale. Folosim o varietate de tehnologii și proceduri de securitate pentru a proteja informațiile dvs. personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizată.

Accesul la informații

Aveți dreptul de a solicita accesul la informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și să solicitați corectarea, actualizarea sau ștergerea acestor informații. Pentru a face aceasta, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos.

Schimbări ale politicii de confidențialitate

Fabuloase.ro își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate oricând. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, așa că vă încurajăm să o revizuiți periodic.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la: [email protected]

Vă mulțumim că ați ales Fabuloase.ro!â

Politică de cookies