Pastila de slabit, utila sau nociva?

Pentru reprezentantele sexului frumos mentinerea unei greutati corporale cat mai scazute poate deveni o obsesie. Datorita acestei obsesii acestea apeleaza la fel de fel de trucuri pentru a slabi, pastila de slabit fiind unul dintre aceste trucuri.

Pastila de slabit este o solutie la care apeleaza foarte multa lume mai ales in cazul in care se apropie o nunta. In perioada premergatoare nuntii se vorbeste doar despre tipuri de coafuri de nunta si despre modalitatile prin care se poate slabi suficient de mult incat tinuta vestimentara utilizata la nunta sa se potriveasca la perfectie.

Chiar daca pastila de slabit este utilizata de un numar foarte mare de persoane este aceasta utila sau dimpotriva, este nociva pentru organismul persoanei care o foloseste? Pentru a raspunde la aceasta intrebare iata care sunt avantajele si dezavantajele pe care le ofera pastila de slabit:

Avantaje pastila de slabit:

  • Ofera o senzatie de satietate ce se instaleaza foarte repede si dureaza mai mult decat in mod normal ceea ce inseamna ca o persoana care va lua pastile de slabit va manca foarte putin.
  • Accelereaza arderea caloriilor oferind multa energie organismului.
  • Reduce absorbtia anumitor substante, in special a apei.
  • Previne aparitia oboselii.

Dezavantajele oferite de catre pastila de slabit:

  • Poate crea dependenta.
  • Pot aparea sau se pot agrava problemele cardiace de care sufera anumite persoane.
  • Ficatul este un alt organ care va fi afectat intr-o oarecare masura in cazul in care se apeleaza la consumul de pastile pentru slabit.
  • Aparitia starilor de somnolenta si dureri de cap.
  • In unele situatii pastila pentru slabit nu doar ca nu te ajuta sa scazi in greutate ci te va „ajuta” sa iei in greutate destul de multe kilograme, lucru pe care cu siguranta nu si-l doreste o persoana care apeleaza la pastila pentru slabit.

In concluzie, avand in vedere avantajele si dezavantajele oferite de catre pastila de slabit doar un medic poate stabili daca aceasta este sau nu utila motiv pentru care recomand tuturor persoanelor care doresc sa apeleze la pastila pentru slabit sa apeleze intai la sfaturile unui medic.

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 reguli învechite de dating pe care ar trebui să le încalci

6 manechine de top își dezvăluie secretele de frumusețe și dietă

Next

Lasă un comentariu