Model pentru lenjerie intim─â la 62 de ani

Compania American Apparel pare întotdeauna dispusă să redefinească industria de fashion, fie că este vorba despre adăugarea de păr pubian manechinelor din vitrine, fie că este criticată pentru reclamele cu tentă pornografică sau pentru folosirea unui model în vârstă de 62 de ani în ultima lor campanie publicitară pentru lenjerie intimă.

model-62-ani

Cine spune c─â nu po╚Ťi purta lenjerie intim─â la 62 de ani? ╚śi cine spune c─â n-o po╚Ťi ╚Öi promova? Sigur nu cei de la American Apparel. Controversata cas─â de mod─â a angajat-o pe Jacky OÔÇÖShaughnessy, ├«n v├órst─â de 62 de ani, pentru a ap─ârea ├«n cea mai nou─â campanie publicitar─â cu lenjerie intim─â.

├Ämbr─âcat─â doar ├«n dantel─â, un sutien f─âr─â bretele ╚Öi pu╚Ťin ruj ro╚Öu, Jacky dovede╚Öte c─â American Apparel este cam singurul lucru ├«n care vrei s─â fi v─âzut─â, indiferent de v├órst─â.

Fotografiile campaniei o arat─â pe Jacky ├«ndinz├óndu-╚Öi picioarele ╚Öi ├«ntins─â pe podeaua unui depozit ├«n care totul este alb. Pozele sunt ├«nso╚Ťite de mesajul ÔÇťstilul sexy nu are dat─â de expirareÔÇŁ ╚Öi a primit, nu ├«n mod surprinz─âtor, numeroase like-uri pe Facebook ╚Öi Instagram.

Jacky a mai fost implicat─â ├«n alte campanii American Apparel. De fapt, ea ╚Öi-a pus prima dat─â fa╚Ťa ├«n slujba brandului ├«n 2012, c├ónd a pozat pentru campania ÔÇťAdvanced ApparelÔÇŁ dar ├«n acele poze ea era complet ├«mbr─âcat─â.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

4 gesturi simple care combat depresia de toamn─â

├Änapoi la jean╚Öii skinny! 6 alimente care-╚Ťi fac stomacul plat

Next

Las─â un comentariu