Idei de cadouri perfecte de Crăciun

Întreaga lună decembrie este una a cadourilor, și fiecare zi pare un bun prilej de oferi în dar celor dragi un simbol al aprecierii tale. Este luna în care, mai mult decât niciodată, ne simțim cuprinși de generozitate și iubire față de semeni, când totul în jur are miros de portocale, scorțișoară și măr copt, iar dacă mai avem și norocul să ningă frumos, simți că într-adevăr… Vine Crăciunul!

Există sau nu cadoul perfect?

Dar stai! Am spus ceva mai sus de cadouri, da? Pe cât de mult ne place să le primim, cu atât mai dificil ni se pare momentul în care trebuie să le alegem pe cele pe care, la rândul nostru, le vom oferi celorlalți. Pentru a-ți veni puțin în ajutor, am găsit pentru tine câteva sugestii, de unde te poți inspira atunci când simți că imaginația ta este… puțin în pauză.

Jocuri de societate

Indiferent de vârsta pe care o avem, sau chiar și de statutul social, este ceva ce tuturor ne place să facem, în special în această perioadă: să uităm pentru câteva clipe de griji și alte probleme și să ne jucăm. Da, ai citit bine! De aceea, o idee de cadou perfect pentru Crăciun poate fi și un joc de societate, pentru că aduce oamenii împreună, dar și te ajută să te mai relaxezi puțin după un an greu, plin de provocări și evenimente.

Coșuri cadou

Să oferi coșuri de Craciun poate fi un alt dar perfect în această perioadă. Nu ai cum să dai greș, toată lumea le adoră, și nici măcar nu sunt un cadou atât de scump încât să îți dea peste cap bugetul.

Puzzle

Chiar și oamenii mari adoră să se deconecteze în fața unui puzzle, iar aceasta este o activitate pe care o pot face alături de cei mici. Este genul de joc care îți pune la contribuție ”micile celule cenușii”, așa că este un dar pur și simplu perfect.

Ramă/album foto

Cu un album foto personalizat sau cu o ramă creată chiar de tine, chiar ai reușit cadoul perfect, pentru că oferi posibilitatea celui drag ție să aibă mereu la dispoziție un instrument prin care să rememorize clipe plăcute.

Voucher cadou

Chiar dacă pare un cadou lipsit de emoție, să știi că nu este chiar așa. De multe ori nu ai timp să găsești cadoul perfect, sau și mai bine, îi oferi posibilitatea de a-și cumpăra ceva ce îi face plăcere, așa că darul tău va veni perfect. Pentru a-l personaliza un pic, adaugă în plicul în care ai strecurat voucher-ul și un bilet sau o scrisoare în care să treci câteva gânduri din suflet.

Oferă din inimă

Indiferent care este darul pe care urmează să-l oferi, cel mai bine este să alegi cu inima, și așa cu siguranță cadoul tău va fi unul perfect. Nu contează dacă este unul ieftin, creat chiar de tine, sau ceva mai scump, important este să ții cont de preferințele destinatarului cadoului, să fie unul cu încărcătură sentimentală, și atunci rezultatul final va fi unul aparte. Și, nu uita: este Crăciunul, așa că pe lângă darurile pregătite pentru cei dragi, prieteni și rude, găsește-ți timp și bani să fii Moș Crăciun și pentru cei mai puțin favorizați de soartă. Mulțumirea sufletească pe care o vei avea atunci când vei observa în ochii lor bucuria că au ce pune pe masă în această zi sfântă, este una care cu greu poate fi descrisă în cuvinte.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cum poți crește imunitatea pe cale naturală

Gelozia bat-o vina

Next

Lasă un comentariu