Horoscopul săptămânii 16-22 decembrie

Citește și descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna 16-22 decembrie:

Berbec

Conjunctura astrală te va stimula săptămâna aceasta și vei dori să te ridici la înălțimea așteptărilor. Vei simți dorința să socializezi, iar pe plan financiar e un moment prielnic să faci o investiție importantă. În acest scop, nu vei ezita să-ți folosești relațiile pe care le ai. Pe plan amoros, te vei bucura mult de prezența partenerului.

Taur

Trebuie să dai dovadă de îndrăzneală în această perioadă, însă pentru a reuși ai nevoie să rămâi lucidă și să nu fi nechibzuită. Nu aștepta ca fericirea să-ți vină pe tavă, trebuie să muncești pentru ea. Dacă ești singură, există mari șanse să se înfiripe o idilă. Dacă ești deja implicată într-o relație, există riscul să ai parte de o ceartă cu partenerul.

Gemeni

Trebuie să te calmezi. Ai tendința să te înhami la prea multe lucruri și să fugi după prea mulți iepuri odată. În ritmul ăsta, în curând vei deveni incapabilă să realizezi care îți sunt scopurile adevărate. Încearcă totodată să nu mai tărăgănezi lucrurile și să duci la capăt proiectele începute. Din fericire, săptămâna aceasta vei avea noroc, poate cu ajutorul unor prieteni.

Rac

În ciuda temperamentului tău mai degrabă liniștit, săptămâna aceasta vei fi irascibilă, fie din cauze fizice, fie din cauze psihice. Drept urmare, va fi dificil pentru tine să muncești în echipă. Dacă vei da dovadă de răbdare, vei avea numai de câștigat.

Leu

Săptămâna aceasta va începe prost pentru tine, fie din cauza unor mici probleme de sănătate, fie din cauza unor neplăceri pe care copiii ți le vor cauza, în cazul în care ești mamă. Lucrurile își vor reveni însă pe parcursul săptămânii și ți se vor ivi unele oportunități, pentru care trebuie să fii pregătită. Dacă vei da dovadă de suficientă determinare, vei reuși să le fructifici.

Fecioară

Vei fi mai sociabilă decât de obicei și vei avea astfel de câștigat în relațiile cu prietenii și membrii familiei. Pe plan profesional, va fi o săptămână foarte agitată, așa  că încearcă să-ți păstrezi calmul și mintea limpede. Dacă vei reuși să faci asta, poți spera la o promovare.

Balanță

Conjunctura astrală te va determina să faci ordine în viața ta. Este o idee bună să elimini unele aspecte din viața ta care au devenit inutile sau chiar împovărătoare. Va fi o săptămână bună pentru studiu și pentru activități intelectuale.

Scorpion

Din păcate, vei avea parte de unele probleme pe plan amoros sau în ceea ce privește relațiile cu membrii familiei. Cel mai bun sfat este să te controlezi și să-ți păstrezi cumpătul. Bazează-te mai mult pe moderație decât pe acțiuni pripite. Ai grijă, sistemul tău imunitar este foarte posibil să fie slăbit, așa că vei fi vulnerabilă în fața unor răceli.

Săgetător

Este posibil ca unul dintre apropiații tăi să te dezamăgească, însă este o idee bună să-i dai șansa să se justifice înainte să-l condamni în mod irevocabil. Există șanse să fie vorba doar de o simplă neînțelegere. Vei da dovadă de o creativitate ieșită din comun, însă ți se va părea că toată lumea este împotriva ta: partenerul ți se va părea mai puțin afectuos, iar colegii mai nesuferiți ca oricând.

Capricorn

Vei simți dorința să lecturezi, însă nu te mulțumi cu o carte bună, alege una cu adevărat grozavă. Vei face eforturi pentru a progresa pe plan profesional, iar în același timp va trebui să iei o decizie financiară importantă. Ai mare grijă în această privință.

Vărsător

Vei da dovadă de entuziasm pe plan amoros și vei avea parte de unele succese. Pe plan financiar, vei avea parte de noroc, sub forma unui câștig nesperat. Ascultă de sfaturile pe care le vei primi, se vor dovedi a fi inspirate. Vei face cunoștință cu o persoană care îți va însenina viața.

Pești

Este o perioadă foarte bună pentru a-ți urma intuiția. Mulțumită acestui lucru, vei avea un avantaj psihologic în fața adversarilor tăi. Vei fi mai persuasivă decât de obicei în această săptămână, așa că este un moment cât se poate de prielnic pentru a cere o mărire de salariu. Vor apărea unele certuri mici în familie, iar cel mai bine este să-ți păstrezi calmul și totul se va rezolva de la sine.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Colostoma – regim alimentar

4 gesturi simple care combat depresia de toamnă

Next

Lasă un comentariu