Horoscopul iubirii pentru toamna 2013

Pe măsură ce temperaturile scad, viața ta s-ar putea încinge. Iată horoscopul dragostei pentru toamna 2013:

Berbec

Toamna aceasta, vei fi implicată pe plan sentimental. Totul va începe pe 18 octombrie, când o eclipsă de lună va fi în zodia ta, iar asta îți va aduce împlinire pe plan emoțional. Dacă ești la începutul unei relații, s-ar putea să simți că ți-ai găsit jumătatea, mulțumită unei conjuncții Venus în Săgetător și Uranus în Berbec, cu doar două zile înainte, pe 16 octombrie. Atenție însă! În ultimele zile ale toamnei, s-ar putea ca tu și partenerul tău să vă certați mai mult decât de obicei. Încearcă să-ți dai seama dacă asta se întâmplă pentru a anima puțin lucrurile sau dacă într-adevăr există o problemă mai gravă.

Taur

Ești pe cale să intri într-unul dintre cele mai favorabile cicluri posibile pentru dragoste și sex. Marte, planeta care îți guvernează libidoul, va intra, pe 15 octombrie, în Casa a V-a, a Dragostei și Copiilor, unde va rămâne până pe 7 decembrie. Acest ciclu care se produce o dată la doi ani îți va oferi oportunitatea de a îți face de cap cu cineva special. O eclipsă solară va fi în Casa a VII-a, a Relațiilor, pe 3 noiembrie, iar dacă simți nevoie de un început, acum este un bun moment.

Gemeni

De data aceasta, Mercur retrograd îți va afecta viața amoroasă doar dacă ești implicată într-o relație amoroasă cu un coleg de muncă. Din 21 octombrie până pe 10 noiembrie, Mercur se va deplasa prin Casa a VI-a, a Muncii, iar comunicarea defectuoasă este posibilă în această perioadă. E o perioadă bună pentru a ține separate viața personală și cea profesională. Oportunitățile amoroase nu lipsesc însă în această toamnă. De pe 7 octombrie până pe 5 noiembrie, Venus va trece prin Casa a VII-a, a Relațiilor, iar Gemenii vor avea parte de o perioadă armonioasă.

Rac

Toamna 2013 te va purta în cel de-al nouălea cer. Cu Jupiter în semnul tău, sunt mari șanse ca totul să meargă de minune în viața ta, inclusiv pe plan amoros. Eclipsa solară de pe 3 noiembrie va reîmprospăta relațiile romantice. Venus va intra în Casa a VII-a, a Relațiilor, pe 5 noiembrie, și va rămâne acolo până în martie 2014. Poți conta pe schimbări în bine în ceea ce privește dragostea în această perioadă.

Leu

Marte, planeta responsabilă cu dorințele sexuale, va fi în zodia ta până pe 15 octombrie, iar asta îți va da curaj să abordezi pe oricine îți este pe plac. Îndrăzneala asta te va mira chiar și pe tine însăți. Lucrurile vor fi și mai bune până pe 5 noiembrie, pentru că Venus va intra în Casa a V-a, a Dragostei și Copiilor. Așteaptă-te ca situații romantice să se ivească la fiecare pas.

Fecioară

Toamna va fi cu siguranță cel mai prielnic anotimp pe plan amoros din anul acesta pentru tine. Fie că ești singură sau într-o relație, viața ta amoroasă va avea de câștigat. Venus va deveni retrogradă la solstițiul de iarnă, însă vei avea de câștigat până atunci în planul dragostei. Pe 7 noiembrie, ai putea decide împreună cu cineva cu care te vezi ocazional să duceți lucrurile la nivelul următor.

Balanță

Eclipsa de pe 18 octombrie va aduce lumină asupra adevăratului statut al relației pe care o ai în prezent. Realitatea este că tu și partenerul tău s-ar putea să nu mai fiți pe aceeași lungi de undă pe mai multe planuri și că ați cheltuit deja mult timp și energie pentru a rezolva aceste diferențe. În perioada eclipsei veți afla dacă eforturile astea au fost în van sau nu.

Scorpion

Toamna asta, te poți aștepta la o atitudine de tip “totul sau nimic” în ceea ce privește dragostea. Venus va fi în zodia ta până pe 7 octombrie, ceea ce te va ajuta să seduci cu ușurință. Eclipsa solară în zoida ta de pe 3 noiembrie te va ajuta să duci o relație la următorul nivel.

Săgetător

Aspectele amoroase vor reprezenta o importantă preocupare a ta în această toamnă. Pe 18 octombrie, o eclipsă solară în Berbec îți va lumina Casa a V-a, a Iubirii Adevărate. Relația ta s-ar putea să ia sfârșit în această perioadă, mai ales dacă lucrurile au fost tensionate în ultima perioadă. De cealaltă parte, dacă te întâlnești cu cineva nou și sentimentele tale devin tot mai puternice pe zi ce trece, eclipsa te va determina să faci o declarație deschisă de iubire. Venus va fi în zodia ta între 7 octombrie și 5 noiembrie, iar asta te va face să arăți mai frumoasă ca niciodată și îți va da o doză considerabilă de încredere în sine.

Capricorn

Chiar dacă viața ta ar putea părea “cuminte” la începutul toamnei, astrele ți-au pregătit ceva special. Pe 5 noiembrie, Venus va intra în zodia ta, iar puterea ta de seducție va crește și vei avea multă încredere de sine. Pe 7 noiembrie, Venus va fi într-un unghi foarte bun față de Neptun, ceea ce te va ajuta să stabilești o legătură emoțională deosebită cu partenerul tău, iar luna plină în Taur de pe 17 noiembrie va duce această legătură la apogeu.

Vărsător

Toamna aceasta nu va începe deloc bine pentru tine pe planul dragostei. Dacă te afli într-o relație serioasă, vei simți asta din plin. Marte, planeta acțiunii, dar și a neînțelegerilor, va continua să se deplaseze prin cea de-a VII-a casă a ta, a Relațiilor, până pe 15 octombrie. După această dată, certurile vor deveni mai rare, însă până atunci așteaptă-te la situații tensionate. Pe 17 decembrie, o lună plină în cea de-a V-a casă a ta va aduce la lumină o situație tensionată între tine și partenerul tău. Fie în bine, fie în rău, așteaptă-te la un moment de cotitură.

Pești

Dacă ești singură și îți dorești să găsești dragoste sau te întâlnești cu cineva nou, așteaptă-te ca toamna aceasta să aibă un potențial amoros deosebit. Jupiter, planeta expansiunii și abundenței, va continua să se deplaseze prin cea de-a V-a casă a ta, a Iubirii Adevărate, eveniment care se petrece o dată la 12 ani. În această perioadă, ai mari șanse să-ți descoperi sufletul pereche. Venus va fi în conjuncție cu Jupiter pe 26 septembrie, iar astfel vei avea o oportunitate foarte bună pentru a începe o relație amoroasă. Dacă ești deja implicată într-o relație, Marte va intra pe 15 octombrie în cea de-a VII-a casă a ta, a Relațiilor, și va rămâne aici până pe 7 decembrie. S-ar putea ca certurile să se înmulțească, însă nu-ți bate capul cu lucrurile mărunte.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cum verifici daca aurul este real

6 mituri despre slăbit și creșterea în greutate, demascate

Next

Lasă un comentariu