Horoscopul iubirii pentru săptămâna 3-9 februarie

Iată ce-ți rezervă astrele pe plan erotic în perioada 3-9 februarie:

Berbec 

Planeta care îți guvernează relațiile amoroase, Venus, a ieșit din mișcarea retrogradă, iar asta te va ajuta să faci progrese împreună cu iubitul tău. Luna se va afla luni și marți în zodia ta, iar tu vei reuși să-ți exprimi emoțiile cu ușurință. Începând cu ziua de joi, vei prefera însă să te izolezi și să aloci timp gândurilor tale.

Horoscop Taur

Dacă te-ai complăcut să stai într-o relație care în mod clar n-are niciun viitor, s-ar putea ca săptămâna aceasta să faci pașii necesari pentru a-i pune capăt. Ceea ce te va surprinde va fi părerea prietenelor tale în legătură cu acest subiect. Nu le băga prea mult în seamă pe ele, important este ceea ce simți tu.

Horoscop Gemeni

Te vei bucura de calitățile fizice și emoționale are relației în care ești implicată mai mult decât de obicei. Singura problemă este că nu te vei simți la fel de stimulată și la nivel intelectual. Ai mare grijă, pentru că în weekend există riscul să-i trimiți semnale mixte partenerului tău.

Horoscop Rac

Este posibil să-ți fi petrecut ultimele săptămâni reevaluând statutul căsniciei sau relației în care ești implicată. Acum, după ce ai întors toate gândurile de pe o parte pe alta, s-ar putea să te simți pregătită să iei o decizie. Din nefericire, situația va fi complicată de faptul că, începând de joi până pe 28 februarie, există mari riscuri să apară unele probleme de comunicare. Te vei răzgândi foarte repede și este riscul să iei o decizie pe care o vei regreta mai târziu.

Horoscop Leu

Dacă ești implicată într-o relație cu un coleg de birou, vei descoperi că poți respira ușurată săptămâna aceasta. Vei putea continua relația fără să te temi că veți deveni subiectul bârfelor sau că se vor îndrepta degete acuzatoare înspre voi. Dacă ești măritată sau implicată într-o relație serioasă, o discuție cu partenerul tău pe tema banilor va genera unele confuzii. Acum este momentul să puneți banii la comun, dacă n-ați făcut-o până acum.

Horoscop Fecioară

Săptămâna aceasta va fi una bună pentru tine dacă te afli în faza incipientă a unei relații, cu întâlniri distractive și mulți fluturi în stomac. Dacă ești singură, există mari șanse să cunoști pe cineva care îți va stârni interesul. Singura problemă este că planeta care îți guvernează zodia, Mercur, va deveni retrogradă joi, așa că nu este cea mai bună perioadă pentru luarea unor decizii ferme. Dacă ești măritată, vei avea unele dificultăți în a cădea de acord cu soțul tău într-o anumită chestiune.

Horoscop Balanță

Planeta Venus a încetat să fie retrogradă, iar tu te vei simți mai atrăgătoare și mai puțin stânjenită în situațiile în care vei fi nevoită să socializezi cu persoane pe care nu le cunoști aproape deloc. Planeta Marte se deplasează prin zodia ta, iar acest lucru este un moment prielnic pentru a prelua inițiativa și a-i face avansuri unui bărbat de care ești interesată.

Horoscop Scorpion

Dacă ești măritată sau implicată într-o relație serioasă, vei simți că este o perioadă propice pentru a face progrese împreună cu partenerul tău. Vei realiza că nimic în viață nu se obține fără efort, chiar și în ceea ce privește chestiunile amoroase. Dacă ești singură, nu este un moment prielnic pentru a începe o relație, din cauză că Mercur va deveni retrogradă în Casa Amorului joi. 

Horoscop Săgetător

Perspectivele romantice vor fi bune pentru tine săptămâna aceasta, mai ales în ceea ce privește zilele de luni și marți. Îți vei dori să ieși în oraș cu prietenele și să te distrezi. Dacă ești singură, s-ar putea să întâlnești pe cineva care te va captiva. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, s-ar putea să fii implicată împreună cu partenerul tău într-o situație confuză.

Horoscop Capricorn

Planeta Venus se află în zodia ta, iar asta îți va oferi multiple avantaje pe plan amoros. Nu doar că ți se va mări încrederea de sine, dar îți va fi mult mai ușor să-ți pui în valoare calitățile pe care le ai. Vei fi imposibil de ignorat și îți va fi foarte ușor să cucerești un bărbat pe care ai pus ochii.

Horoscop Vărsător

Săptămâna aceasta vei scăpa de neliniștile legate de o anumită problemă amoroasă care nu ți-au dat pace în ultima perioadă. Poate că ești implicată într-o relație interzisă, care îți lasă un gust amar. În situația aceasta, s-ar putea să decizi să o rupi definitiv.

Horoscop Pești

Joi, Mercur va deveni retrogradă în zodia ta, situație care îți va da peste cap abilitățile de comunicare. Situația va fi cu atât mai dificilă în ceea ce privește relațiile încă aflate într-o fază incipientă. Există riscul ca iubitului tău să i se pară că spui lucruri pe care nici tu nu le crezi cu adevărat.

Ajută-ne cu un share:
Previous

6 obiceiuri “sănătoase” care îți fac mai mult rău decât bine

6 sfaturi ca să ajungi mai ușor la orgasm

Next

Lasă un comentariu