Horoscop: Viciile și defectele nativilor din fiecare zodie

Fiecare dintre noi are defecte și vicii, iar astrologia nu face decât să ne arate care sunt tendințele nativilor din fiecare zodie. Citește, recunoaște viciile și defectele celor din jur, amuză-te și…încearcă să te descoperi și pe tine:

Berbec

Principalul defect al celor născuți în Berbec e egoismul. Sunt extrem de centrați pe sine și capabili să îi vadă pe cei din jurul lor ca pe simple unelte înspre îndeplinirea tuturor viselor. Există o mare șansă ca nativii din această zodie de Foc să nu judece corect caracterul celor din jur, ajungând să se înconjoare de persoane complet nepotrivite.

Taur

Cel mai mare defect al nativilor din Taur e încăpățânarea. Când ajung la o concluzie, nu există niciun fel în care ceilalți îi mai pot influența așa că, spre binele lor, ar trebui să renunțe. Taurii se mândresc cu loialitatea și spiritul lor de angajament, dar încăpățânarea de a nu schimba nimic, chiar și atunci când o relație nu mai e bună, schimbă aceste două mari calități, uneori, în defecte care își pot pune amprenta negativ asupra vieții lor.

Gemeni

Crezi că ești prietenul cel mai bun al unui nativ din această zodie? S-ar putea să te înșeli, pentru că defectul cel mai mare al Gemenilor e că au două fețe și nu vei afla ce cred cu adevărat despre tine decât atunci când, ca mai toți nativii din această zodie de Aer, te vor vorbi pe la spate. S-ar putea ca partenerul tău din această zodie să pară perfect, dar e bine să știi că are și o latură întunecată, pe care o țin de obicei ascunsă.

Rac

Sunt adevărați maeștri ai manipulării și orice înțelegere făcută cu ei e doar pe jumătate respectată de acești nativi, care înțeleg să își urmeze scopurile. S-ar putea ca un nativ din Rac să împrumute ceva de la un membru al familiei sau prieten, fără cea mai mică intenție de a-l mai înapoia. Dar nu e un lucru rău, cred ei, dacă prietenul lor li l-a oferit, nu?

Leu

Persoanele din Leu sunt, în primul și primul rând, narcisiste. Nu vor crede nicio critică a celor din jur și vor insista să spună că cei din jur sunt geloși și că de aceea le caută pricină. Sunt capabili să spună, crezând 100% asta, că sunt persoanele cele mai modeste din lume și nu se vor gândi nici măcar o fracțiune de secundă că s-ar putea să nu fie adevărat.

Fecioară

Poate fi un adevărat viciu pentru ei și reprezintă, în aceeași măsură, și marele lor defect: trișatul. Indiferent că e vorba de trișatul la un joc sau de infidelitatea față de partener, nativii din Fecioară vor ști cum să interpreteze regulile astfel încât să își justifice orice acțiune a lor.

Balanța

Fără nicio îndoială, comoditatea e cel mai mare defect al unei Balanțe. Știi că atunci când se pregătesc să facă ceva sunt deja în întârziere maximă. Vrei să te apuci de un proiect cu termen limită săptămâna viitoare, cu un partener din această zodie de Aer? Mai bine îi spui că termenul limită a trecut deja, ca să fii sigur că se va apuca de treabă.

Scorpion

Sunt cel mai sexual semn al zodiacului și asta reprezintă, în aceeași măsură, o mare calitate a nativilor Scorpion și un mare defect. Sunt capabili de extrem de multe nebunii pasionale și se lasă conduși de pasiune, fără să se gândească la consecințe.

Săgetător

Săgetătorul este, fără nicio îndoială, cel mai nestatornic semn al zodiacului, fiind perfect capabil să nu fie niciodată mulțumit cu ce are și, în același timp, să facă raționamente complicate asupra motivelor care au dus la această stare de fapt în care ei, de fapt, nu au tot ce-și doresc.

Capricon

Nativii din această zodie de Pământ sunt dispuși la foarte multe sacrificii pentru marele lor defect (pentru ei personal este o calitate, e un defect privit prin prisma celorlalți): vor să parvină cu orice preț și să urce pe scara socială. Ei nu își fac neapărat prieteni, ci cunosc oameni care îi introduc în cercurile pe care le visează. Ce se întâmplă când nu mai au nevoie de acei oameni, e deja o altă poveste…

Vărsător

Persoanele născute în această zodie au un defect pe care, de multe ori, ei nici măcar nu-l sesizează: superficialitatea. Sunt capabili să facă orice declarație, fără ca vorbele să însemne nimic, iar angajamentul lor emoțional să fie minim. Felul lor detașat de a fi îi salvează de la multe neplăceri, pentru că sunt genul de persoane care încearcă să plece imediat atunci când apar problemele.

Pești

Viciile acestor nativi sunt drogurile și alcoolul, pentru că le place să evadeze din realitatea cotidiană cât mai mult. Dacă nu au reușit, în adolescență și începutul tinereții, să își dezvolte un bun simț al disciplinei, alcoolul și substanțele interzise le pot părea cu atât mai atrăgătoare și mai folositoare pentru evadare.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Mai multe de pe Instagram – Citatele lunii #31

10 semne că ar trebui să te desparți de iubitul tău

Next

Lasă un comentariu