Horoscop: Sfaturi de frumusețe pentru fiecare zodie

Indiferent dacă în fiecare dimineață, la cafea, îți citești horoscopul sau dacă te uiți peste el, din când în când, zâmbind ironic, vei descoperi că fiecare semn zodiacal are anumite calități! Vezi care sunt trucurile și sfaturile pentru nativele din fiecare zodie:

Berbec

Femeile din zodia Berbec au un chip foarte frumos, așa că unul dintre cele mai importante lucruri pentru ele este să găsească o tunsoare care să li se potrivească și să folosească un machiaj simplu, pentru a-și accentua frumusețea naturală! Născute în semn de foc, ele sunt puse în valoare foarte bine de hainele de culoare roșie sau portocalie.

Taur

Pentru nativele din Taur, cele mai potrivite culori sunt cele naturale, care le pun în evidență trăsăturile: ochii lor sunt puși în evidență de tonurile de maro, în timp ce blush-ul ar trebui să fie în tonuri de roz. Acest semn este guvernat de Venus, planeta frumuseții și a iubirii, iar norocul femeilor din această zodie este că se bucură de o piele frumoasă, de care ar trebui să aibă grijă!

Gemeni

Toți nativii din această zodie iubesc parfumurile fine, iar femeile, în mod special, par să se “scalde” de-a dreptul în uleiuri și loțiuni frumos mirositoare. Nativele acestui semn dual ar trebui să se joace, atunci când vine vorba de machiajul lor, cu tonuri foarte deschise și puternice și culori închise. Unul dintre principalele lor atu-uri îl reprezintă brațele și umerii, așa că ar trebui să le pună cât mai bine în valoare!

Rac

Nativele din acestă zodie se simt cel mai bine atunci când își accentuează feminitatea cu ajutorul fondurilor de ten iluminatoare și al loțiunilor de corp cu particule strălucitoare. Femeile Rac sunt recunoscute pentru corpurile lor atrăgătoare, indiferent de vârstă sau greutate, așa că e bine să-și pună în valoare formele, lăsând, totodată, puțină piele descoperită.

Leu

Femeile din Leu sunt faimoase, la fel ca și nativii bărbați, pentur frumusețea părului lor. Cel mai important lucru este să își facă timp și să se ocupe de el, mergând de la aplicarea de diferite uleiuri regenatoare și măști hidratante și până la trezitul mai devreme dimineața pentru a și-l aranja.

Fecioară

Sunt cunoscute drept femeile cele mai cuminți din tot zodiacul, iar acesta este unul dintre atu-urile frumuseții lor: înfățișarea lor proaspătă și naturală. E bine să evite să apeleze la fonduri de ten care să le dea aspectul unor măști și să se mulțumească cu un fond de ten fluid sau o cremă colorantă. Spre surprinderea multora, aceste femei au o latură sexy pe care o țin de obicei ascunsă, dar o lasă să iasă la iveală din timp în timp.

Balanță

În primul rând, femeile din zodia Balanței trebuie să își accentueze ochii, privirea fiind unul dintre atu-urile lor. Cel mai bine ar fi să folosească un machiaj de calitate și culori complementare. Foarte multe native din această zodie arată mai tinere decât vârsta lor, așa că e bine să aibă grijă de frumusețea tenului lor, bând multă apă și hidratându-se!

Scorpion

Femeile din această zodie de Apă sunt seducătoare și misterioase din fire, așa că cel mai bun truc pentru a-și accentua frumusețea este să-și machieze ochii în stil cat eye sau smoky eye. Toate nativele din Scorpion ar trebui să aibă cât mai mare grijă de formele lor, considerate unele dintre cele mai apetisante din tot zodiacul, așa că sportul sau dieta nu trebuie uitate!

Săgetător

Femeile Săgetător sunt extrem de nonconformiste și capabile să își asume riscuri serioase în legătură cu înfățișarea lor. Cel mai bine e să includă culori puternice, vii, pentru hainele și machiajul lor și să își accentueze, astfel, spiritul independent.

Capricorn

Femeile din această zodie sunt recunoscute pentru frumusețea lor practică, iar stilul lor de viață destul de rigid ar avea parte de o transformare dacă s-ar îndepărta puțin de tradițional și ar alege să experimenteze puțin în privința înfățișării lor. Au o mare slăbiciune, pantofii, așa că și acolo pot experimenta, alegând un stil sau o culoare pe care încă nu au încercat-o!

Vărsător

Cel mai bun sfat pentru femeile născute în această zodie este să aleagă ca tot ce ține de frumusețea lor să fie cât mai natural. Ele sunt recunoscute pentru faptul că urăsc lucrurile complicate, dar sunt faimoase și pentru faptul că le place să experimenteze cu look-ul lor. Așa că n-ar trebui să se teamă să adauge note feminine și jucăușe stilului lor de frumusețe!

Pești

Femeile din zodia Pești sunt puse în valoare de stilul lor creativ și de combinațiile neobișnuite pe care le fac atât în privința hainelor, a machiajului și chiar a coafurii. Au picioare frumoase, pe care o îngrijire constantă le scoate în evidență, ca și o pedichiură viu colorată!

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 feluri neașteptate în care îți distrugi relația, dezvăluite de oamenii de știință

6 alimente care te fac să te simți mai sexy

Next

Lasă un comentariu