Horoscop: Semne că s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodie

Descoperă semnele prin care bărbații din fiecare zodie își arată sentimentele, atunci când se îndrăgostesc.

Semne că s-a îndrăgostit de tine, în funcție de zodie

Berbec

Berbecul nu e deloc o persoană care să își dea seama cât de egocentric se comportă. Cu toate acestea, atunci când se îndrăgostește –iar asta se întâmplă rapid în cazul lor- are grijă să te pună pe tine în fața nevoilor sale și, în ciuda faptului că nu își cere iertare din principiu, va face asta pentru tine. Dacă îți va spune „Îmi pare rău”, te afli pe drumul cel bun, care duce direct la inima lui.

Taur

Bărbaților din această zodie le plac lucrurile simple, așa că nu te aștepta la cadouri sau la întâlniri romantice. Îți va arăta că ține la tine prin atingerile sale, pentru că e o persoană senzuală. În timp, îți va arăta că e îndrăgostit devenind relaxat în prezența ta și petrecând cât mai mult timp împreună.

Gemeni

E o adevărată provocare să fii îndrăgostită de un bărbat din Gemeni, pentru că e ca și cum ai iubi două persoane cu viziuni diferite: într-o zi te iubește, în cealaltă nu te sună. Din păcate, cel mai sigur fel în care știi că s-a îndrăgostit de tine e dacă aproape se desparte de tine, revine asupra deciziei și se întoarce la tine umil. Da, sună nebunesc, dar ca să își descopere adevăratele sentimente, un bărbat Gemeni are nevoie să treacă prin două stări emoționale și să afle ce vrea cu adevărat.

Rac

Racii sunt sensibili, iar acest lucru se aplică în special bărbaților. Nu vor să se îndrăgostească de nimeni dacă nu știu cu certitudine că sentimentele celeilalte persoane sunt la fel de puternice ca ale lor. Cel mai important semn că e complet îndrăgostit de tine este atunci când decide să te prezinte celeilalte femei importante din viața lui, mama, și e pregătit să primească aprobarea acesteia.

Leu

Leii iubesc cel mai mult viața extravagantă și nu sunt deloc genul care să meargă la un eveniment singuri. Pun foarte mare preț pe ieșirile în public, iar asta înseamnă că dacă te invită să iei parte, ca partenera lui, la evenimentele importante din viața lui, e cert că s-a îndrăgostit. Pentru el, să se arate alături de tine și se se mândrească cu tine reprezintă unele dintre cele mai sigure semne ale dragostei sale.

Fecioară

Atunci când un bărbat din Fecioară se îndrăgostește de tine, așteaptă-te să facă investigații ample în ce te privește, așa că va căuta pe Google sau Facebook tot ce are legătură cu tine. Apoi va folosi toate informațiile despre tine, pentru a-ți arăta prețuirea lui, aducând în discuție unele dintre pasiunile tale. Să știe totul despre tine și interesele tale e felul său de a-ți spune „Sunt nebun după tine”.

Balanță

Balanța e semnul parteneriatului, așa că trece rapid de la a fi singur la cea de complet implicat în viața de cuplu. Nu înseamnă, însă, că relația e complet stabilă. Adevăratul semn al stabilității în relația cu o Balanță vine atunci când vă faceți prieteni comuni și când vă umpleți viața, în cel mai plăcut fel, cu activități comune.

Scorpion

Mândria înseamnă totul pentru Scorpion. Ezită să își arate sentimentele, pentru că are o teamă permanentă de umilire și de respingere și te va măsura din toate punctele de vedere înainte de a o face. Dacă se simte suficient de bine alături de tine și are încredere în tine pentru a-și arăta adevărata personalitate, acesta e semnul adevăratei apropieri. Dacă îți face loc în viața lui, prezentându-te persoanelor la care ține și spunându-ți măcar unul dintre secretele sale, e îndrăgostit de tine.

Săgetător

Sunt extrem de optimiști și trăiesc pentru moment, asta însemnând și că se îndrăgostesc rapid și foarte des. Dacă, însă, simte ceva special, atunci va face planuri cu tine, indiferent dacă e vorba de un weekend. Iubesc foarte mult independența, așa că dacă sunt pregătiți să te includă în planurile lor de viitor și acționează pentru ca planurile să devină realitate, se află complet sub farmecul tău.

Capricorn

Și în privința dragostei, Capricornii sunt foarte calculați. Nu se va implica dacă are impresia că face o investiție proastă, iar dacă a încetat să se mai ofere să plătească ieșirile în oraș, e un semn că se pregătește să iasă din relație. Semnul bun este atunci când, de fiecare dată cînd îl vezi, nu se sfiește să facă cheltuieli pentru tine, întâlnirile devenind tot mai elaborate și cadourile mai scumpe. Evident, după căsătorie, fii pregătită să redevină mai degrabă zgârcit decât cumpătat.

Vărsător

Această zodie guvernează casa prieteniei, așa că, dacă vrei să descoperi cât e de îndrăgostit, observă-i prietenii, cum te tratează și poate că acești îți vor da indicii despre sentimentele lui. E foarte important pentru el ca prietenii lui să te placă și nu e deloc rar ca un bărbat din această zodie să își lase prietenii să vorbească despre sentimentele lui așa cum el nu o face.

Pești

Sunt extrem de romantici și iubesc fără rețineri și fără să își ascundă sentimentele. Așa că dacă nu face planuri romantice de viitor –chiar dacă vă știți de o săptămână- și nu își amintește când v-ați sărutat prima oară, s-ar putea să nu fie complet îndrăgostit. E genul de bărbat care se bucură abandonându-se complet.

Ajută-ne cu un share:
Previous

9 asocieri de alimente care luptă împotriva bolilor și 3 asocieri dăunătoare

9 obiceiuri esențiale ale persoanelor puternice pe plan psihic

Next

Lasă un comentariu