Horoscop: Cum te limitează zodia ta și ce poți face în privința asta

Persoanele din fiecare zodie se confruntă cu anumite aspecte impuse de astre, lucruri pe care le au în comun. Învață despre tine și despre limitele pe care zodia ți le impune, dar și felul cel mai bun în care poți învăța să treci peste ele:

Berbec

Limitele pe care astrele le impun tuturor nativilor din Berbec sunt referitoare la potențialul lor de parteneriat, atât în dragoste, cât și în carieră. Revelațiile pe care le vor avea se referă la propria individualitate, ei trebuind să învețe, în timp, lecția prin care vor deveni buni parteneri.

Taur

Relația celor din Taur cu propriul materialism stă la baza mai tuturor deciziilor luate în viață. Limita este, însă, reprezentată de relația lor cu banii celorlalți și lucrurile lor de valoare, Taurii având mari probleme în a vedea lucrurile din perspectiva celorlalți, în ciuda empatiei lor.

Gemeni

Gemenii primesc de la astre un dar extrem de important: felul în care comunică. Pot vedea lucrurile din toate perspectivele și reușesc să facă planuri foarte bine puse la punct. Limitele intervin în faptul că nu pot pune mereu planurile în aplicare și nu le pot duce la bun sfârșit.

Rac

Unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții pentru un nativ din această zodie îl reprezintă siguranța. Limitarea constă în faptul că nu apreciază foarte mult riscul, fiind, de cele mai multe ori, mulțumiți cu ceea ce au, fără a-și dori mai mult. Au un mare potențial de a reuși în carieră, dar e important să-și descopere vocația.

Leu

Ego-ul lor mare îi face pe nativii din această zodie complet orbi la ce se întâmplă în afara lor și a cercului restrâns de interese. Asta nu înseamnă că nu vor folosi bine talentul lor de lideri, în istorie existând numeroase exemple ale unor conducători născuți în această zodie și care au știut exact ce își dorește poporul lor.

Fecioară

Unul dintre cele mai mari atu-uri dăruite de astre acestei zodii e reprezentată de atenția la detalii și strângerea de informații. Zodia Fecioară e uneori limitată în conexiunile făcute cu adevărurile mistice, dar și, în unele cazuri, în simpla apreciere a lecturilor filozofice sau a frumuseții subtile a unui apus de soare.

Balanță

Este semnul parteneriatul din zodiac și marea sa limitare constă în a se înțelege pe sine prin prisma proprie și nu prin și datorită părerilor pe care le au cei din jur despre persoana născută în Balanță.

Scorpion

Acest semn zodiacal este cel al revelațiilor și limitările date Scorpionilor de astre sunt destul de greu de identificat. Înțelegerea tuturor nuanțelor și aspectelor unui anumit fapt este una dintre abilitățile de care aceștia trebuie să se folosească.

Săgetător

Dragostea pentru aventură și dorința de a te simți bine sunt evidențiate în semnul Săgetătorului. Dar limita e reprezentată de profunzimea sentimentelor lor și de capacitatea de a descoperi stabilitate în relații.

Capricorn

Capricornii au fost favorizați de astre în legătură cu succesul și împlinirile de orice fel. Au tendința de a ignora criticile și dovezile care le arată că nu procedează corect sau că nu se află pe drumul cel bun. Aceasta este limita pe care ei trebuie să o depășească.

Vărsător

Personalitatea nativilor din Vărsător e complet deconectată de ego-ul pe care Soarele în casa lor natală îl influențează. Revelațiile pe care le vor primi de-a lungul vieții sunt legate de dragostea lor pentru mulțimi și grupuri de oameni, în timp ce limitarea se referă la dezvoltarea lor ca indivizi, nu ca parte a unui întreg.

Pești

Nativii din această zodie se bazează foarte puțin pe atenția practică acordată detaliilor și, în legătură cu propriile limitări, recunoașterea și acceptarea acestora poate fi un moment de adevărate revelații spirituale.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Horoscop: Trucuri de slăbit pentru fiecare zodie în parte

15 trucuri bizare prin care vedetele de la Hollywood rămân slabe

Next

Lasă un comentariu