Horoscop: Care sunt zodiile cele mai predispuse să trădeze și să-și înșele partenerii

Există un semn zodiacal al cărui nativi să fie mai predispuși la infidelitate și la trădare? Descoperă ce se ascunde în spatele personalității fiecăruia, în funcție de zodie!

Dacă te întrebi cum se poate descoperi atât de ușor caracterul unei persoane dintr-o anumită zodie, e bine să știi că astrele nu fac decât să evidențieze care sunt semnele predispuse la impulsivitate, care cedează mai ușor tentațiilor, care nu pun preț mare pe loialitate și sunt răzbunătoare. Evident, există multe alte influențe, în principal cea a ascendentului, care pot juca un rol în toate aceste informații.

Berbec

Sunt persoane extrem de muncitoare, cu un caracter bun, dar se pot dovedi destul de nepăsătoare și ambițioase. Te pot trăda în sensul că nu s-ar jena deloc să își asume o idee a ta în fața altcuiva –chiar și a șefului- și chiar ar putea sabota un proiect de care nu mai e mulțumit. Persoanele din Berbec sunt destul de impulsive și pot decide să părăsească un proiect comun –nu neapărat o relație- fără prea multe explicații.

Taur

Taurii sunt faimoși pentru felul în care răstoarnă totul astfel încât să îi avantajeze. Sunt foarte încăpățânați și cu un Taur pe care l-ai supărat nu vrei să te contrezi. Sunt, în realitate, extrem de sensibili și iertători, dar tind să nu uite o ceartă până când nu i-au făcut rău presupusului inamic.

Nativii din Taur sunt impulsivi și tind să dispară dacă nu câștigă, asta fără să însemne că nu le place să despice firul în patru, pentru că fac asta cu talent. Sunt foarte geloși și nesiguri și tind să înșele, datorită senzualității lor înnăscute. Bărbații din Taur gândesc, uneori, cu organele sexuale în locul minții.

Gemeni

Sunt atât de inteligenți și fermecători încât nu le va fi niciodată greu să flirteze sau să fie necredincioși. Acest semn știe foarte bine să răstoarne adevărul în favoarea sa, mereu. Gemenii sunt foarte vorbăreți și în mai toate cazurile predispuși să dezvăluie toate secretele celor din jur, pentru că adoră bârfele.

Rac

Nativii din Rac sunt extrem de loiali și capabili să țină un secret. Aceste persoane sunt credincioase până la infinit. Persoane intuitive și capabile să manipuleze dacă vor, se vor mulțumi să facă asta doar pentru scopuri pe care le percep ca fiind bune.

Leu

Nativii din Leu pot fi extrem de duplicitari. Au tendința de a se pune pe sine pe primul loc în orice problemă, egoismul fiind una dintre trăsăturile lor principale. Dacă ai o slăbiciune, Leii vor ști să o exploateze și să se joace cu tine. Din păcate, reușesc să nu asigure partnerilor lor siguranță emoțională.

Fecioară

Persoanele din această zodie par extrem de responsabile, muncitoare și de încredere. În realitate, sunt persoane care știu să tragă toate sforile necesare și să intre pe sub pielea tuturor persoanelor pe care le consideră importante.

Balanța

Sunt nativii în care poți avea cea mai mare încredere dintre toate semnele zodiacale, dar au și momente de impulsivitate, în care tind să facă exact ce nu ar trebui, indiferent dacă asta înseamnă, pentru acest semn guvernat de Venus și, deci, de plăceri, să fie infideli persoanei iubite sau să își trădeze dieta.

Pot fi prieteni foarte buni și loialitatea lor este extrem de mare, Balanțele nefiind deloc predispuse să îi trădeze pe cei apropiați pentru propriile interese.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt cunoscuți pentru faptul că sunt excelenți manipulatori, centrați în principal pe sine și neîndurători. Este semnul zodiacal cel mai predispus la infidelitate, ca și la răzbunare, posesivitate și gelozie. Pot să păstreze ranchiună ani la rândul, până când se vor putea răzbuna.

Săgetător

Persoanele născute în această zodie sunt demne de încredere, doar că sunt atât de concentrate în a respecta regulile, încât se pot dovedi rigide. Sunt predispuse la plecări bruște, undeva unde se pot relaxa, atunci când te bazai mai mult pe ei. Totul poate fi pus pe seama nevoii lor de independență.

Capricorn

Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane în care poți avea încredere, din toate punctele de vedere, asta fără a trece cu vederea faptul că sunt foarte competitivi și că își doresc, mai mereu, să obțină ceva ce nu le aparține. Nu sunt predispuși la infidelitate sexuală.

Vărsător

Nativii din Vărsător sunt persoane nobile, care spun adevărul și încearcă să urmeze principii morale în tot ce fac. Urăsc mincinoșii și de obicei nu înșală și nu fac rău cu intenție. Cu toate acestea, sunt persoane schimbătoare, care trec de la o stare de spirit la alta rapid și care tind să nu termine ce au început și să nu se poată concentra mult timp asupra unui singur lucru. Le place să bârfească, așa că nu te poți încrede în ei cu toate secretele tale.

Pești

Cei din Pești sunt cunoscuți pentru faptul că sunt persoane foarte geloase, posesive și care tind să își plângă de milă. Pentru că se simt mai mereu nedreptățite, nu vor ezita să se răzbune pe cei care i-au rănit. Au tendința de a se sabota pe sine și relația lor lăsând ca starea lor de spirit să le influențeze judecata. Nu se vor sfii, de exemplu, să saboteze un proiect la locul de muncă dacă în echipa lor se află și persoane pe care nu le suportă.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Citate cu autor anonim

SEO – o investitie de success pentru magazinele online

Next

Lasă un comentariu