Horoscop 21 februarie

HOROSCOP BERBEC

Dacă îți înfrâna tendința de a lua în râs orice, vei reuși să te bucuri mai mult de plăcerile oferite de o relație amoroasă. Dacă nu, pregătește-te pentru o adevărată furtună. Există posibilitatea să ți se îmbunătățească situația financiară. La slujbă, vei demonstra de ce ești cu adevărat capabilă și vei avea idei originale. Pe plan familial, te-ai putea transforma într-un tiran dacă cineva te va scoate din sărite.

HOROSCOP TAUR

Viața ta socială va fi animată și vei cunoaște o mulțime de persoane importante. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, cere-le sfaturi unor persoane cu experiență. În mod special, poți să ai încredere într-o persoană apropiată din zodia Berbec. Dacă ești singură, există posibilitatea să faci o cucerire spectaculoasă. Chiar dacă vei avea o zi plină, încearcă să-ți faci mai mult timp pentru familia ta.

HOROSCOP GEMENI

Vei fi înclinată să-ți întărești relațiile de prietenie cu colegii tăi. Este posibil să ieși spre seară la cumpărături, însă încearcă să cumperi doar ce ai cu adevărată nevoie. Din păcate, pe plan amoros nu va fi o zi bună, existând mari șanse ca iubitul să te dezamăgească. Fă tot posibilul să îți îndeplinești cât mai bine responsabilitățile de familie.

HOROSCOP RAC

Dacă plănuiești să te muți, este un moment prielnic din punct de vedere astral pentru a-ți căuta o nouă locuință. Există posibil să ai parte de o mare reușită pe plan amoros, care îți va depăși până și cele mai îndrăznețe speranțe. Va fi o zi bună și din punct de vedere financiar, așa că îți vei permite să-ți faci unele mici bucurii pe care ți le-ai dorit de ceva vreme.

HOROSCOP LEU

Momentul este unul foarte bun pentru a demara unele inițiative originale pe plan profesional. Există riscul să te confrunți cu unele probleme delicate, însă cu puțin simț practic vei reuși să găsești o soluție optimă. Dacă ți se pare că o prietenă de-a ta nu-și merită acest rol în viața ta, nu ezita să rupi legăturile cu ea. Excesul de entuziasm ți-ar putea fi defavorabil în relația cu iubitul.

HOROSCOP FECIOARĂ

Firea ta romantică va fi pusă în valoare de climatul astral și te va ajuta și pe plan sexual. Ar fi bine să dai dovadă de mare precauție pe plan financiar, deoarece există riscul ca judecata ta să nu fie la nivel maxim în ceea ce privește acest domeniu. Capacitatea ta de adaptare va fi foarte bună și te va ajuta într-o situație delicată. Iubitul îți va da o veste care te va pune serios pe gânduri.

HOROSCOP BALANȚĂ

Te vei elibera de niște îngrădiri mai vechi și ți se va părea că nimic nu este imposibil. Există riscul să apară unele cheltuieli neașteptate, dar pe de altă parte este posibil să ți se ivească totodată și posibilitatea de a obține un venit suplimentar. S-ar putea să jignești pe cineva din cauza stilului tău de a face remarci fără a gândi prea mult înainte de a deschide gura. Vei ascunde un secret față de iubitul tău, iar asta te va face să te simți vinovată.

HOROSCOP SCORPION

Vei fi nervoasă și tensionată pe parcursul zilei, posibil din cauza unei mici probleme de sănătate care te irită. Te vei enerva din cale afară dacă ceva nu va ieși conform planurilor tale, însă ai face bine să-ți amintești că nu întotdeauna poți obține tot ceea ce îți dorești. Oamenii puternici știu că trebuie și să piardă uneori. Colac peste pupăză, există riscul să ai și unele probleme cu banii, dar din fericire iubitul îți va fi alături pentru a te consola.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Starea ta de sănătate este bună și vei fi uimită de câtă energie vei avea. Drept urmare, nimic nu ți se va părea imposibil. Dacă viața de cuplu a început să ți se pară plictisitoare, întreabă-te serios dacă nu cumva poți o parte din vină pentru asta. În ceea ce privește prietenele tale, încearcă să le accepți așa cum sunt și nu încerca să le schimbi. Conjunctura astrală îți este favorabilă pentru luarea unei decizii bune pe plan financiar.

HOROSCOP CAPRICORN

Dă dovadă de diplomație în relațiile cu prietenele și cu rudele tale. În felul acesta, vei reuși să eviți o potențială neînțelegere sau chiar ceartă. Pe plan amoros va fi o zi excelentă, atât în cazul în care ești singură, cât și în cazul în care ești implicată într-o relație. Vei avea o idee grozavă, pe care ar fi păcat să n-o pui în practică.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Vei fi în formă maximă, atât pe plan intelectual, cât și fizic. Drept urmare, vei reuși să duci la îndeplinire tot ce îți vei propune. Vor exista unele intrigi în anturajul tău, iar asta îți va crea o stare de nemulțumire și de frustrare. Vei fi tentată să faci un lucru interzis, fie că este vorba de fumat sau de consumarea unui aliment nepotrivit, în cazul în care ești la dietă. Iubitul tău îți va face o propunere care nu-ți va fi pe plac și s-ar putea supăra după ce îl vei refuza.

HOROSCOP PEȘTI

Totul va fi organizat pentru ziua de astăzi, până în cele mai mici detalii, așa că totul îți va merge de minune. Evită să te implici în proiecte insuficient conturate, pentru că există riscul să ai parte de unele surprize neplăcute. Vei avea parte de o conversație foarte interesantă cu partenerul tău, care îți va reaminti de ce îl iubești atât de mult.

Ajută-ne cu un share:
Previous

4 greșeli pe care le fac băutorii de cafea

Cum să fii din nou fericită după ce partenerul tău a avut o aventură

Next

Lasă un comentariu