Gelozia bat-o vina

De multe ori, gelozia e ceva dragut, ba chiar romantic in unele cazuri, dar de cele mai multe ori supradoza de gelozie ucide sentimente.

Si sentimentele ucise nu mai pot fi resuscitate, doar inlocuite cu altele.

Gelozia poate fi egoism, nesiguranta sau pur si simplu teama ca celalalt sa nu faca ceea ce ai face tu.

Nesiguranta apare atunci cand te subestimezi si consideri ca nu ai nimic de oferit si toata asta se transforma in gelozie, fiecare zambet adus pe buzele ei de alt barbat se transforma in capul tau si fara sa iti dai seama deja ai creat o poveste complexa in care ea flirteaza cu el si deja au facut schimb de carduri pentru camera hotelului.  

Egoismul e poate cea mai extrema forma de gelozie, vrei ca partenerul sa fie al tau, o proprietate, nimic mai mult ca un obiect. Mai ai putin si i-ai lua si lesa, cat mai scurta sa nu cumva sa iasa din aria ta vizuala.

Nimeni nu merita sa fie tratat asa, animalele nu ajung in cusca pentru ca asa ar vrea. Dar tu ai de ales, fie traiesti intr-o lesa, fie pleci cand primesti o zgarda imaginara cadou dupa prima luna de relatie. Fugi cat mai departe si nu-ti umple peretii de amintiri pe care nu o sa ti le amintesti peste zeci de ani cu zambetul pe buze.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

Idei de cadouri perfecte de Cr─âciun

Sfaturi pentru dinti mai albi

Next

Las─â un comentariu