Filme cu pisici pe care trebuie sa le vezi

Filme cu pisici este o listă dedicată tuturor pasionaților și iubitorilor de feline. Vei găsi atât filme de animație, cât și filme cu actori reali. meow!

The AristoCats – Pisicile Aristocrate 1970

Primul pe lista noastră este Pisicile Aristocrate, apărut în anul 1970, este una dintre cele mai cunoscute animații cu pisici din toate timpurile. Pe parcursul filmului este prezentata povestea unor pisici pariziene care își pierd stăpânul și moștenesc toată averea lui. Pentru că nu toată lumea a fost fericită cu alegerea aceasta, pisicile sunt aruncate undeva departe și acestea trebuie să-și găsească drumul înapoi spre casă.

Garfield – 2004

Între timp a apărut și Garfield 2, dar trebuie să vă spun faptul că primul film este preferatul meu. Nu este un film de animație integral în sensul că doar Garfield este generat pe calculator, iar toți ceilalți actori sunt reali.

Filmul prezintă povestea lui John și a motanului său, Garfield, un pisic supraponderal roșcat și foarte neastâmpărat.

Aventurile lui Milo si Otis – 1986

Un film japonez foarte interesant care reușește să împace iubitorii de câini și de pisici datorită faptului că în centrul acțiunii se află câte un reprezentant din fiecare rasă, Milo, o pisică roșcată și Otis, un pug dragălaș.

Aceștia se trezesc departe de casă și încearcă să ajungă înapoi.

Puss in Boots – Motanul incaltat – 2011

Este una dintre cele mai amuzante comedii animate pe care le-am văzut și cu asta îmi închei pledoaria și vă invit doar să căutați filmul și să-l vedeți pentru că este genial.

Nine Lives – Noua vieti – 2016

Ca stil este un film în genul lui Garfield, doar pisica este animată.

Prezintă povestea unui om de afaceri foarte stresat și ocupat cu afacerile sale care este transformat de cineva într-o pisică. Astfel ajunge să petreacă mai mult timp cu familia, iar leacul pentru acestă transformare este ca, într-o săptămânîă să le arate membrilor familiei cât ține la ei pentru a se transforma înapoi.

Two Brothers – Doi Frati – 2004

Felinele sunt tot pisici, iar de data asta vorbim despre un pui de tigru timid și încă un pui mai curajos. Acești doi frați locuiesc în junglă liniștiți, dar viața lor este pusă în pericol din cauza unei expediții doarece se rătăcesc de mama lor. Curioși cum se vor descurca? Vizionați filmul.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cât îndrăgesc aceste flori, cu chipul în multe culori!

Modalități de îmbunătățire a comunicării la locul de muncă

Next

Lasă un comentariu