De ce să mergi la sală alături de alte persoane

În acest articol îți voi explica de ce este ideal să mergi la sală însoțit de un prieten sau cu un grup de persoane care au aceleași scopuri ca tine.

Vei observa că și dacă faci sală din pasiune, tot ai zile în care nu ești motivat și mai bine ai sta acasă la Netflix sau după job mai degrabă ai ieși în oraș cu prietenii la o bere decât să mergi la antrenamente.

Lucrurile se schimbă atunci când iei decizia de a merge la sală alături de altcineva deoarece acest lucru te face mai responsabil. Nu poți anula ore de antrenament pe principiul că n-ai chef deoarece răspunzi oarecum față de cealaltă persoană deoarece ați stabilit deja că veți merge împreună.

Printre celelalte beneficii ale mersului la sală alături de alte persoane se numără: vei lucra mai mult, vei putea avea grijă la modul în care faci exerciții și poți ajunge chiar să mergi la sală de plăcere ca să te revezi cu prietenii.

Vei lucra mai mult

Uneori, doar simplul fapt că mai este cineva cu tine acolo îți va oferi boost-ul de energie necesar pentru a termina o serie de exerciții la care îți vine să renunți. Așadar, vei fi mai motivat, te vei ține de program și mersul la sală va avea mai multe beneficii pentru tine.

Vei avea grijă de cum execuți exercițiile

Când ești singur și sala nu are un instructor dedicat care să ofere sfaturi celor care fac exerciții acolo, riscul de a executa incorect anumite exerciții este destul de crescut. Astfel, dacă mergi cu un prieten sau cu un grup de persoane, vă puteți ajuta între voi pentru a obține rezultate mai bune și a executa exercițiile corect, scăzând astfel riscul de accidentări.

Chiar vei ajunge la antrenamente

Deși am spus-o mai sus am simțit nevoia să repet faptul că dacă alegi să mergi la sală alături de alte persoane, vei avea un program deja stabilit și vei știi dinainte orele pe care trebuie să le eliberezi pentru a ajunge la antrenamente. Același lucru este valabil și dacă mergi la antrenamente organizate pe grupe singur.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Fă-ți mai ușoară mutarea în locuința nouă

Obiceiuri negative care ne afectează sănătatea

Next

Lasă un comentariu