De ce ne recomandă specialiștii să dormim cu sutien

Dac─â vrei s─â comba╚Ťi c├ót mai eficient efectul de l─âsare ├«n timp a s├ónilor, speciali╚Ötii ├«n medicin─â estetic─â ├«╚Ťi recomand─â s─â mergi ├«ntotdeauna la culcare purt├ónd sutien. A╚Öa f─âcea Marilyn Monroe, iar tot mai multe femei ├«i calc─â pe urme.

L─âsarea s├ónilor este un fenomen care ╚Ťine de gravita╚Ťie, m─ârime ╚Öi timp. Pielea din zona s├ónilor se ├«ntinde din cauza gravita╚Ťiei ╚Öi, pe m─âsur─â ce ├«mb─âtr├ónim, ├«╚Öi pierde din elasticitate.

Mărimea joacă un rol important. Cu cât mai mari sunt sânii tăi, cu atât se vor lăsa mai repede și mai tare. Creșterile rapide în volum, determinate de creșterea în greutate, sarcină sau implanturi cu silicon, creează vergeturi, iar pielea cu vergeturi își pierde mai repede din elasticitate.

ÔÇťLogica e simpl─â. Fie s├ónii t─âi sunt sus╚Ťinu╚Ťi timp de opt ore, fie nu sunt. Care variant─â crezi c─â e mai bun─â? Fire╚Öte c─â dac─â sunt sus╚Ťinu╚Ťi, vor r─âm├óne fermi pentru o perioad─â mai lung─â de timp. La urma urmelor, c├ónd ├«╚Ťi sco╚Ťi sutienul la sf├ór╚Öitul zilei, s├ónii t─âi sunt mai fermi dec├ót atunci c├ónd ├«╚Ťi pui sutienul diminea╚ŤaÔÇŁ, spune creatoarea de sutiene Linda Becker, ad─âug├ónd c─â, cu c├ót o femeie are s├ónii mai mari, cu at├ót este mai indicat s─â poarte sutien pe timpul nop╚Ťii.

Speciali╚Ötii mai spun c─â, ├«n afara unui oarecare disconfort, dormitul cu sutien nu are efecte negative asupra corpului. At├óta timp c├ót alegi un sutien comod cu care s─â dormi, nu vei avea probleme. De asemenea, nu trebuie s─â te ├«ngrijorezi c─â purtatul sutienului ├«n permanen╚Ť─â ├«╚Ťi va produce riduri la nivelul decolteului. Acestea apar din cauza ├«mb─âtr├ónirii ╚Öi a efectelor negative ale soarelui asupra pielii.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

Ce sa porti la prima intalnire

4 remedii pentru c─âlc├óiele cr─âpate pe care le po╚Ťi aplica acas─â

Next

Las─â un comentariu