Cum să fii sexy. 5 trucuri ciudate, dar reale

Ce faci atunci când ai prins privirea unui bărbat și încerci să pari seducătoare? Îți țugui buzele, te joci cu părul? Toate astea erau bune, probabil, în liceu. Vezi care sunt trucurile care te ajută cu adevărat să fii sexy:

1. Poartă roșu

E extrem de simplu, nu? Un studiu a arătat că 56 la sută dintre bărbați erau mai predispuși să invite în oraș o femeie cu un top roșu comparativ cu cei care ar fi invitat – aceeași femeie, îmbrăcată diferit- o persoană cu un top de culoare albă. Culoare roșie a fost folosită din 10.000 î.Hr. pentru ruj și pomeți, special pentru a imita felul în care ne îmbujorăm când suntem excitați. Poartă roșu și atrage-l în cel mai natural mod.

2. Dar nu folosi un RUJ ROȘU

Un studiu a descoperit că nuanțele de ruj pe care bărbații le găsesc cel mai atrăgătoare sunt cele neuter sau rozurile stinse. Așa că alege o nuanță de ruj naturală și care să îți pună în valoare trăsăturile, zâmbește și fii pregătită să faci furori!

3. Părul strălucitor e cel mai atrăgător

Aproape nimic nu ne poate ajuta să devenim copiile modelelor Victoria’s Secret, cu excepția, poate, a părului lor extrem de lucios și moale. Stilistul Nathaniel Hawkins spune că secretul stă în folosirea balsamului înaintea șamponului, iar apoi uscarea naturală, în timp ce îl pieptănăm cu degetele, pentru a avea volum. Când e aproape uscat, folosim uscătorul de păr trei minute și pulverizăm apoi un spray de strălucire.

4. Alege-ți cu grijă parfumul

Parfumierii susțin că cele mai senzuale mirosuri sunt o combinație din cele ale florilor exotice, vanilie, ambră și cel de pudră.

5. Fii expresivă

Clipește, dă aprobator din cap, surâde… poate părea ciudat, dar să fii expresivă te face mult mai atrăgătoare. Un studiu al Universității din Bristol a descoperit că femeile cu fețe mobile sunt considerate cele mai atrăgătoare. Cercetătorii spun că asta le-ar da de înțeles bărbaților că acele femei sunt extrovertite și asta este extrem de atrăgător.

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 feluri prin care să-l păstrezi mereu îndrăgostit de tine

5 moduri surprinzătoare în care salteaua pe care dormi îți afectează somnul și sănătatea

Next

Lasă un comentariu