Cum să fii mereu bine îmbrăcată: 5 trucuri utile

,

Cum să faci ca să poți spune, cu certitudine, că nu există nicio situație care să te prindă nepregătită și în care să nu arăți prost îmbrăcată? Nu e vorba nici de a-ți cumpăra cele mai scumpe haine și nici de a apela la ajutorul unui stilist. E suficient să folosești următoarele 5 trucuri:

1. Învață care sunt culorile care te prind

Cel mai simplu mod de a te asigura că ești mereu bine îmbrăcată e să descoperi care sunt culorile pe care, purtându-le, nu dai niciodată greș. Dacă nu știi care sunt fie întreabă o prietenă care e mereu stilată și cunoaște bine culorile, fie, și mai simplu, mergi în fața unei oglinzi cu mai multe culori și vezi care dintre ele te pun în evidență și pe care să nu le porți, pentru că nu te avantajează deloc.

2. Care e forma corpului tău?

Ești o persoană extrem de zveltă și fără rotunjimi sau, dimpotrivă, o persoană care nu știe cum să își mai ascundă formele? E foarte important să știi care sunt cele mai atrăgătoare părți ale corpului tău și să te îmbraci astfel încât să atragi atenția asupra lor și să știi, în același timp, care sunt părțile corpului tău de care nu ești tocmai mândră, pentru a ști ce ai vrea să ascunzi. Experimentează și descoperă efectele pe care le ai asupra celor din jur în funcție de cât de bine îți pui în evidență trupul!

3. Nu te teme să faci combinații!

Unul dintre secretele femeilor care arată bine în orice situație e că nu se tem să facă diverse combinații între lucrurile pe care le au în garderobă, fără să le fie teamă că, în teorie, unele lucruri chiar nu se potrivesc deloc unele cu altele. Îndrăznește, încearcă și descoperă feluri noi în a purta aceleași haine vechi!

4. Mai bine să fii mult prea aranjată, decât mult mai puțin

Niciodată e bine să ajungi la un eveniment numai pentru a descoperi că toată lumea e îmbrăcată pentru un cocktail, în timp ce tu ai venit direct de la muncă, în hainele cele mai comode. E mai bine să fii singura îmbrăcată pentru seară și care pare să se pregătească pentru o altă ieșire, decât singura care e compătimită pentru ținuta sa de restul celor prezenți.

5. Găsește-ți un ATU!

Fiecare persoană are nevoie de un obiect de îmbrăcăminte special, în care știi că arăți bine și care poate transforma orice ținută. Pentru unele femei e vorba de clasica rochie neagră, pentru altele o bluză sau un sacou care le stă bine și le scoate mereu în evidență. Dacă nu ai deja un astfel de obiect în garderobă, merită investiția, pentru că te va salva din nenumărate momente în care știi că nu poți greși și că trebuie să arăți perfect.

Ajută-ne cu un share:
Previous

6 lucruri pe care le au în comun oamenii de succes

7 motive pentru care încă nu ești bogată

Next

Lasă un comentariu