Cum să dormi în avion: trucuri verificate ca să adormi și să te odihnești

Următoarea dată când călătorești, încearcă aceste trucuri ca să fii sigură că te odihnești și că nu ajungi la destinație plictisită și obosită!

Care e cel mai bun scaun pentru a dormi, la clasa economic?

Geamul de la fereastră al unui rând aflat lângă una dintre ieșirile de urgență e cel mai bun scaun în care poți dormi, asta cu condiția ca în avion să nu existe nicio urgență. Nu vei fi deranjată dacă cei de lângă tine se ridică, îți poți odihni capul pe fereastra avionului și, pentru că în fața ta nu există un alt rând, îți poți întinde picioarele. Cel mai rău loc pentru dormit în avion de la clasa economic este aflat în apropierea toaletelor sau a locurilor însoțitorilor de bord, pentru că acolo se vor găsi mereu mai multe persoane.

Cum să dormi în avion

Dacă știi că vei vrea să dormi, schimbă-ți locul –atunci când faci check-in-ul online- cu unul pe un rând gol și roagă-te să nu fie plin avionul.

Să îți cumperi o pernuță din aeroport?

Dacă te afli pe scaunul din mijloc sau pe cel de lângă culoar, o pernuță specială pentru călătorii te va ajuta. E bine să porți mereu cu tine o mască pentru dormit, spune DiScala și să folosești dopuri de urechi și să ai niște căști cu funcție de anulare a zgomotului. Iar dacă un bebeluș plânge în apropiere, îți poți pune dopurile, peste ele căștile și poți asculta muzică relaxantă sau o carte audio. Asta înseamnă că poți adormi fără probleme.

Ce porți ca să dormi în timpul unui zbor cu avionul?

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine e să îți iei o pereche de pantaloni de bumbac, largi, moi și confortabili, în care să te simți bine. Și nu uita să îți iei cu tine în avion o pereche de șosete pentru dormit.

Cum faci ca să nu-ți întrerupă nimeni somnul?

Trucul e unul simplu: leagă-ți centura de siguranță peste pătură, nu pe sub ea, pentru ca însoțitoarea de zbor să nu te trezească ca să îți spună să-ți pui centura, în cazul unor turbulențe. Și, înainte de a adormi, ai grijă să bei apă, să mănânci și să folosești toaleta.

Cum să-ți creezi o stare de moleșeală fără medicamente sau alcool, în timpul zborului?

Înainte de a lua un zbor lung, cu câteva zile mai devreme, merge la culcare cu câteva ore mai devreme ca de obicei și se trezește mai devreme. Iar dacă te ajută să faci câteva exerciții fizice pentru a dormi mai bine, fă un efort să faci exercițiile chiar și în vacanță.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cum sa faci cadouri bune

Beneficiile uimitoare ale ghimbirului asupra sănătății

Next

Lasă un comentariu