Cum să creezi pe loc impresia unor dinți mai albi. 5 trucuri eficiente

,

Ai o întâlnire sau un interviu la care trebuie să mergi și realizezi că dinții tăi nu sunt chiar atât de albi cum ți-ai dori? Înainte să te panichezi că nu ai timp să faci ceva, încearcă una dintre metodele de mai jos:

1. Încearcă o altă pastă de dinți

În timp ce dentiștii te vor sfătui să alegi o pastă de dinți mai scumpă, află că sunt destule versiune mai ieftine la fel de bune. Trebuie doar să te informezi.

2. Ajută-te de machiaj

Altă metodă de a-ți face dinții să pară mai albi este să te dai cu ruj roz sau roșu sau poți să te dai cu puțin autobronzant pentru a-ți întuneca puțin tenul și a crea un contrast cu dinții.

dinți mai albi

3. Mănâncă un măr

Dacă mesteci fructe sau legume mai dure, cum a r fi merele, poți să îndepărtezi mîncarea, bacteriile și petele de pe dinți și din gură.

4. Folosește remedii naturale

Folosește coaja de la portocală pentru a te spăla pe dinți (folosește interiorul). Vrei alt remediu natural care funcționează? Combină frunzele de dafin mărunțite cu o coajă uscată de portocală pentru a crea o pastă. Perieaz-o, pe dinți pentru a obține un zâmbet strălucitor.

5. Folosește puțin oțet

Amestecă puțin oțet de mere cu bicarbonat de sodiu pentru a obține o pastă pe care să o poți peria pe dinți. Sau poți să faci gargară zilnic cu această combinație înainte de a te spăla pe dinți pentru a înlătura petele de pe ei.

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 metode prin care să-ți obișnuiești copilul cu mâncarea sănătoasă

Horoscop: Trucuri de slăbit pentru fiecare zodie în parte

Next

Lasă un comentariu