Cum să comunici cu bărbații din fiecare zodie

Nu știi ce să-i spui unui tip drăguț? Ai impresia că nu știi să vorbești cu bărbații? Crezi că partenerul tău nu te ascultă? Poate că nu știi încă cum să comunici cu ei astfel încât mesajul tău să ajungă la ei!

bărbații din fiecare zodie

Berbec

Pare, la orice vârstă, un tip foarte tânăr, care spune uneori, în cel mai copilăresc fel, lucruri pe care adulții nu le spun, din pricina convențiilor sociale. Nu vrea să facă rău, ci este o persoană sinceră. Cea mai bună metodă de comunicare cu un bărbat din această zodie e cea directă: spune-i adevărul în față și va prefera să îl afle imediat, fără să te ascunzi după deget.

Taur

Taurii răspund cel mai bine la mesajele care au legătură cu partea senzorială a lucrurilor. Dacă le vorbești despre felul în care simți lucrurile, despre gustul, sunetul sau mirosul lor, mesajul tău va deveni real în imaginația bărbaților din această zodie. Dacă alegi să vorbești cu ei despre lucruri abstracte, nu le vei capta atenția, așa că încearcă să te ajuți de adjective concrete pentru a îi face să relaționeze cu ceea ce le spui.

Gemeni

Niciun alt bărbat din zodiac nu apreciază, ca ei, inteligența pură și iuțeala gândurilor. Dacă vrei ca un mesaj să ajungă direct la ei, folosește un umor fin și ușor înțepător. Da, Gemenii vorbesc foarte mult de felul lor, dar nu au deloc răbdare să asculte poveștile lungi ale altora, așa că vorbește-le cât mai condensat.

Rac

Persoanele născute în această zodie vor evalua în primul rând tonul emoțional al mesajului, oferind mai multă valoare stării de spirit decât cuvintelor. E important să te concentrezi asupra tonului precis atunci când vorbești cu un bărbat din Rac, fără să uiți că pentru ei nu vor avea efectul scontat SMS-urile, mesajele prin mesagerie instant sau mailurile, ei preferând apelurile telefonice și discuțiile față în față.

Leu

Leii vor ca fiecare mesaj să fie distractiv, pentru că ei sunt de obicei capabili să facă asta pentru cei din jur. Tot pe stilul lor este să exagereze sau să minimalizeze unele detalii, pentru ca efectul dramatic să fie complet.

Fecioară

Bărbații născuți în această zodie vor aprecia precizia oricărui lucru pe care li-l comunici: dicția perfectă, gramatica bună și cuvintele bine alese îl vor impresiona pe acest nativ orientat către detaliu. Ei vor să ajungi repede la punctul precis al conversației, pentru că sunt destul de ocupați și vor să discute puțin, preferând acțiunea.

Balanță

Nativii din Balanță se simt comfortabil atunci când mesajul pe care li-l transmiți e însoțit de unele reguli ale bunului simț și de tact. Nu, nu se așteaptă nimeni să îi vorbești pe un ton protocolar, așa cum ai face cu o persoană de viță regală, dar e bine să știi că pentru el contează mult manierele, pentru că reprezintă o formă de respect.

Scorpion

Bărbații Scorpion nu vor nimic altceva decât adevărul gol-goluț. Dacă are impresia că va primi un mesaj sau o informație care nu conține detaliile complete, va fi pentru el o cauză reală de îngrijorare. E mai intuitiv decât majoritatea celorlalte zodii și detectează minciunile la fel de bine ca un detector poligraf.

Săgetător

Săgetătorii iubesc conversațiile pline de culoare, așa că nu le încărca memoria cu detalii, pentru că nu îi interesează deloc. Nativii din acest semn de foc vor mai degrabă o poveste interesantă, decât amănunte precise. Mai mult, nu reușesc să fie atenți foarte mult timp la un singur subiect, așa că s-ar putea să descoperi că ar fi mai interesat să ieșiți și să trăiți experiențe, nu să vorbiți despre el. Nu i-o lua în nume de rău, însă.

Capricon

Semn de Pământ, și deci practici prin definiție, ei vor să afle încă de la începutul conversației unde vrei să ajungi. Sunt persoane orientate către afaceri și pot părea, chiar și în intimitate, oameni de carieră. Se pot dovedi extrem de distanți dacă conversația durează prea mult, pentru că sunt foarte ocupați și preferă, de multe ori, acțiunile conversației.

Vărsător

Nativii din acest semn vor discuta bucuroși în jurul oricărui subiect și sunt adepți ai conversației inteligente, care poate să ducă undeva și, la fel de bine, poate să nu ducă niciunde. Creativi și deschiși la minte, Vărsătorii pot ridica orice conversație la nivel de artă. Sunt buni ascultători și descoperă mereu metode ca să interacționeze cu oamenii, indiferent dacă au sau nu ceva în comun cu aceștia.

Pești

Bărbații din zodia Peștilor sunt adepți ai comunicării lipsite de consistență, care îi poate șoca pe cei sau cele cu o abordare mai practică asupra vieții. Cei născuți sub acest semn sunt visători și poetici, în sensul în care anumite poezii sunt dificil de urmărit și nu e nevoie să “însemne” ceva ca să… însemne ceva.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Dictionar de vise – litera F

Citatele lunii #10 – pe alese

Next

Lasă un comentariu