Cum să aduci vara în casa ta cu bani puțini

Dacă vrei să faci câteva schimbări în casă, însă ai avut alte priorități până acum, iată câteva idei simple și ieftine pe care le poți pune în practică pentru a-ți pregăti casa de vară.

Desigur, e posibil să vrei să faci mai multe modificări cu această ocazie, schimbări care au nevoie de mai mulți bani. Dar pentru asta există soluții ce îți pot veni în ajutor, spre exemplu credite nebancare IFN. Poți solicita un credit nebancar IFN și obții astfel banii suplimentari de care ai nevoie pentru a face orice modificări sunt necesare în casă.

Iată însă câteva recomandări pentru a oferi casei tale un suflu nou fără a cheltui o avere!

Lasă natura să intre în casa ta

Florile și plantele pot fi cei mai buni aliați ai tăi în renovarea casei. Decorează-ți ferestrele sau balconul cu plante cu flori pentru o explozie de culoare și parfumuri.

Totodată, optează pentru elemente decorative cu flori și frunze, de la lenjerie de pat cu maci, la fețe de masă cu frunze de palmier sau perdele diafane cu flori. Pentru a ține la distanță insectele, montează la ușa de la balcon o perdea din mărgele de lemn.

Umple-ți casa de culoare

Natura nu este singurul lucru care îți poate transforma complet interioarele. Culoarea este un alt element important când vorbim despre schimbarea decorului cu unul mai văratic. În această perioadă a anului este indicat să optezi pentru culori vesele și jucăușe.

Inspiră-te din culorile pastelate ale cupelor de înghețată cu mai multe arome. De exemplu, verdele înghețatei de fistic se potrivește de minune în zona de luat masa și se îmbină armonios cu galben și alb. Ce zici de niște tacâmuri în aceste culori?

Dă un aer văratec casei cu ajutorul textilelor

Fibrele naturale sunt o alegere clasică în crearea oricărui decor. Dincolo de imprimeuri florale, dungi marine sau culori puternice, este important să ții cont și de tipul de țesături. Inul și bumbacul sunt printre cele mai potrivite alegeri în această perioadă a anului pentru că sunt răcoroase, dar la fel de bine poți opta pentru mătase sau viscoză pentru a crea spații care emană personalitate.

Rearanjează pentru a transforma

Dacă vrei să faci schimbări în casă fără să investești vreun ban, îți va plăcea această idee. Practic este vorba despre a profita de resursele existente sau, mai exact, despre a-ți pune imaginația în slujba interioarelor tale pentru a le oferi un aspect complet nou.

Cel mai simplu lucru este să rearanjezi spațiile. Încearcă să așezi altfel mobilierul, obiectele de decor și chiar corpurile de iluminat pentru a-ți crea impresia că ești într-un spațiu nou. Poți totodată să recondiționezi elemente de decor și piese de mobilier în tonuri de vară.

Decorează pereții

Un alt mod de a aduce atmosfera exotică de vară în casa ta este să transformi un perete alb într-un perete vedetă prin adăugarea unui autocolant cu frunze de palmier. Dacă iubești albastrul, poți alege un tapet care ilustrează marea și care te va face să te simți în vacanță în fiecare zi.

Decor de vară în bucătărie

Vara este vremea exploziei naturii prin excelență și nu există colț al casei tale care să nu poată beneficia de acel farmec natural. Chiar și bucătăria se poate transforma într-o livadă de citrice dacă adaugi câteva accente galbene pentru a face cu adevărat ca decorul din acest spațiu să iasă în evidență – vaze cu floarea soarelui, boluri cu lămâi, șervete de bucătărie cu citrice etc.

Și pentru a o face cu adevărat spectaculoasă, creează-ți propria grădină de plante aromatice în bucătărie.  

Inspiră-te din sugestiile de mai sus și lasă vara să pătrundă și în casa ta! Dacă ai nevoie totuși de o sumă de bani pentru proiecte mai ample, solicită un credit rapid. Pentru a afla mai multe detalii despre credit, precum ratele pe care le vei avea de plătit în funcție de suma împrumutată, folosește un simulator de credit. Găsești acest instrument pe site-ul instituției de la care vrei să iei împrumutul.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Transformă-ți curtea într-un paradis verde: 6 Sfaturi pentru a pune în valoare gazonul

Comparație a celor mai bune fonduri de ten

Next

Lasă un comentariu