Cele mai mari 7 greșeli pe care le poți face după o despărțire

E greu să te desparți de cineva alături de care ai investit chiar și ani de zile într-o relație, iar din păcate durerea nu trece după ce o luați oficial pe drumuri separate. În cazul multor femei, deciziile pe care le iau după o despărțire le adâncesc suferința. Iată 7 greșeli de care trebuie să te ferești:

1. One night stand

Nu e niciodată o idee bună să ajungi la pat cu primul bărbat care îți iese în cale. Într-adevăr, s-ar putea să te simți bine pe moment, însă aventurile de o noapte nu sunt soluții reale pentru o inimă rănită. Din contră, s-ar putea să suferi și mai mult ulterior.

2. Nu te prefă că ești de piatră

Este o greșeală să te prefaci că ești câte se poate de bine după o despărțire, chiar dacă în realitate treci printr-o adâncă suferință. Ascunderea sentimentelor nu va face decât să ți le amplifice și va duce la prelungirea suferinței.

3. Nu te refugia în visare

Nu asculta prea multe cântece melancolice, pentru că scopul e să treci peste despărțire, nu să trăiești în trecut.

greșeli pe care le poți face după o despărțire

4. Nu te grăbi să te implici într-o nouă relație

Chiar dacă trebuie să faci eforturi pentru a trece peste despărțire, asta nu înseamnă că trebuie să te arunci imediat într-o altă relație. Ia-ți niște timp liber pentru a-ți da seama cum să trăiești fără fostul iubit și încearcă să ajungi să te cunoști din nou. Nu poți face asta dacă în viața ta este cineva nou.

5. Despărțire și pe Facebook

Chiar dacă vei fi tentată să urmărești ce mai face fostul pe Facebook, nu fă asta. Vei suferi mult când vei vedea pozele cu noua iubită.

6. Prietenia, o idee neinspirată

Nu este o idee bună nici să rămâneți prieteni și să vorbiți sau să vă vedeți din când în când. O despărțire totală este cea mai bună soluție dacă vrei să treci peste relația cu el.

 7. Păstrează cadourile

Chiar dacă trebuie să te rupi de el, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la cadourile pe care ți le-a cumpărat de-a lungul timpului. Consideră-le drept o despăgubire pentru timpul pe care l-ai irosit cu el.

Ajută-ne cu un share:
Previous

12 alimente cu un aport mic de calorii

Dictionar de vise – litera M

Next

Lasă un comentariu