Cele mai bune 9 momente în care să faci sex

Momentul este important pentru prinderea slujbei de vis sau a unei reduceri dar iată și niște detalii intime: este la fel de crucial și când faci sex! Probabil că ai auzit că cele mai bune momente ale lunii pentru a rămâne însărcinată este când ovulezi (de obicei la mijlocul ciclului menstrual, între ziua a 11-a și a 21-a, depinzând de persoană) dar este posibil să nu fi realizat că anumite momente ale zilei, lunii și anului sunt cele mai bune pentru alte țeluri în materie de sex. Pentru o viață sexuală mai satisfăcătoare, iată când trebuie să fii mai activă dacă…

Vrei să ai un orgasm fenomenal?

Acest lucru poate părea contraintuitiv, dar ziua în care ai cele mai mari șanse de a avea un orgasm incredibil este, de fapt, ziua de dinaintea venirii ciclului, conform lui Laurie Watson, terapeut sexual și de cupluri în Raleigh, Carolina de Nord, și autoare a cărții Dorind din nou sex. “Când sângele acumulat îți face uterul să pară mai greu, este mai mare probabilitatea să ai contracții în timpul orgasmului iar țesuturile labiale și ale clitorisului vor fi mai sensibile datorită retenției de apă”, spune Watson. “Convinge-te să dai sexului o șansă chiar dacă te simți morocănoasă și incomod pentru că s-ar putea să te înveselească repede”, sugerează ea.

Vrei ca sexul să dureze mai mult ?

Cel mai bun moment este între Crăciun și Anul Nou, când, cel mai probabil, tu și soțul tău nu mai sunteți la birou.
Când nu ți se fac presiuni de la lucru și îți petreci multe ore cu partenerul tău, este mai ușor să faci o partidă de sex să dureze și să dureze pentru că nu vă grăbește nimeni,” spune Terence Watts, un psihoterapeut ce își are cabinetul în Marea Britanie și se specializează pe probleme psihosexuale. “O acumulare treptată este secretul. Flirtează cu soțul tău de dimineață șoptindu-i în ureche  iar apoi privește-l des în ochi în timpul meselor.”

Vrei să-ți înnebunești iubitul ?

“După cum probabil ai observat, bărbații se trezesc deseori cu erecții”, spune Amy Levine, sexolog ce își are cabinetul în New York și este fondatoarea site-ului IgniteYourPleasure.com. Deci, în loc să îl faci să aștepte întreaga zi, pune-ți alarma cu zece minute mai devreme într-o zi de lucru și fă o partidă scurtă cu el la prima oră a dimineții. S-ar putea ca și ție să îți placă mai mult. „Odată cu înaintarea în vârstă, femeile tind să fie mai obosite seara așa că sexul în acea perioadă a zilei este mai puțin preferabil,” spune Watson. Cu alte cuvinte, s-ar putea să ai mai multă energie pentru o partidă de dimineață decât pentru una de seară.

Vrei să scapi de durere ?

Dacă poți să ignori factorul grețos, a face dragoste în timp ce esti pe ciclu poate să reducă crampele, spune Levine. „Este posibil că acest lucru se întâmplă deoarece în timpul orgasmului uterul se contractă, ce face să scadă durerea, iar corpul tău eliberează oxitocină și dopamină ce te fac să te simți fericit și relaxat.” Dacă te poți aștepa la partide de sex când ești pe roșu, atunci vei aștepta cu nerăbdare această perioadă a lunii.

Vrei să te simți încrezătoare în pat ?

Începe o partidă după ce ai transpirat puțin. Un studiu al Universității din Florida arată că personele ce fac exerciții fără a pierde din greutate sau fără a acumula putere sau rezistență simt încredere la fel de multă în ceea ce privește corpul lor ca cei ce obțin rezultate. Conform cercetării, chiar dacă nu arăți diferit în urma exercițiului, te simți diferit. Această încredere în tine sporită te poate face mai dezinhibată între așternuturi. Poate chiar o să lași lumina aprinsă!

Vrei să faci sex nebun și fără inhibiții ?

Planifică-ți o seară de neuitat într-o perioadă fierbinte din an, cum ar fi iulie sau august, pentru că vei avea mai multe oportunități să o faci în mod discret afară, spre exemplu, în curte sau pe acoperiș, spune Levine. Faptul că ești afară înseamnă că deja ai ieșit din zona de confort, deci s-ar putea să privești situația mai obiectiv. „În plus, soarele crește nivelul serotoninei din creier, ceea ce îți îmbunătățește dispoziția și te face șă te bucuri mai mult,” spune Tammy Nelson, expert în sex și relații din New Haven, Conneticut, și autor al cărții Obținerea sexului pe care vi-l doriți.

Ești prea ocupată ?

Planifică-ți o întâlnire de weekend, când nu ai sarcini de la muncă și nu ești atât de obosită. Nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Pune niște muzică delicată, comandă de mâncare și luați o pauză împreună după o săptămână nebună, în care să vă bucurați unul de compania celuilalt. Ar trebui să rogi o prietenă sau o rudă să scoată copiii în oraș. Cu cât vei crea un mediu mai romantic și mai relaxat, cu atât cresc șansele să ai parte de sex incredibil. „Concentrează-te pe calitate și nu pe cantitate,” recomandă Watts.

Vrei să ieși din rutina sexuală ?

Cu cât a trecut mai mult timp de când ești cu partenerul tău, cu atât devine mai greu să fi creativ în dormitor iar poziția misionarului în fiecare sâmbătă seara poate deveni puțin plictisitoare. Ca să mai condimentezi puțin relația, pune-ți alarma la 3 A.M. și încalecă-ți soțul în toiul nopții, recomandă Levine. Suntem destul de sigure că nu se va supăra că l-ai trezit.

Vrei să treci cu bine peste perioada nunților?

Vara e vremea petrecerilor, în special datorită nunților. Aceste activități de șase ore sunt romantice și distractive dar și obositoare. „La sfârșitul nunții, cei doi ajung acasă simțindu-se plini, amețiți și prea obosiți iar acești factori pot sabota sexul,” spune Watson. Dacă în această perioadă calendarul tău e plin de nunți, va fi greu să obții puțină acțiune. De ce să aștepți până la miezul nopții? Distrați-vă înainte să mergeți la nuntă și vei radia pe ringul de dans toată noaptea.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Dictionar de vise – litera U

Proverbe de impartasit cu prietenii

Next

Lasă un comentariu