Cele 3 obiceiuri ale femeilor care ├«i enerveaz─â cel mai tare pe b─ârba╚Ťi

enerveaza pe brbati

1. Decora╚Ťiunile interioare duse la extrem

La ├«nceput, b─ârba╚Ťilor le place s─â mearg─â cu partenerele lor la cump─âr─âturi pentru a-╚Öi decora locuin╚Ťa, ├«ns─â aceast─â practic─â poate deveni repede enervant─â pentru ei. Asta se ├«nt├ómpl─â pentru c─â ajung s─â ├«n╚Ťeleag─â c─â, de╚Öi femeile se a╚Öteapt─â de la ei s─â fie al─âturi de ele ├«n ceea ce prive╚Öte alegerea decora╚Ťiunilor interioare, p─ârerea lor nu conteaz─â de fapt cu adev─ârat, scrie autorul american JL Watkins pe site-ul GalTime.com.

├Än plus, b─ârba╚Ťii nu se raporteaz─â la obiecte ├«n acela╚Öi fel ca femeile. ÔÇťPentru mine, o pern─â este doar o pern─â. Pentru so╚Ťia mea, este primul obiect pe care ├«l va vedea orice persoan─â care va intra ├«n casa noastr─â. Pentru ea, o pern─â este o validare a sim╚Ťului ei estetic, ├«n vreme ce pentru mine este un obiect confortabil pe care s─â-mi sprijin capul c├ónd m─â uit la televizorÔÇŁ, sus╚Ťine JL Watkins.

2. Rivalitatea inexplicabil─â dintre femei

╚śi b─ârba╚Ťii fac catalog─âri pripite, ├«╚Öi evalueaz─â competitorii ╚Öi, la un moment dat, ironizeaz─â pe fa╚Ť─â alte persoane, ├«ns─â femeile duc toate aceste lucruri la un alt nivel. ÔÇť╚Üi se pare c─â machiajul ei este vulgar, c─â n-ar trebui s─â poarte pantofi decupa╚Ťi la rochia pe care a ales-o ╚Öi c─â n-ar trebui s─â fie cu tipul ─âla. Nici m─âcar nu ╚Ötiu cum s─â explic genul acesta de atitudini, poate ╚Öi de asta m─â enerveaz─â la culmeÔÇŁ, sus╚Ťine JL Watkins.

Uneori, femeile au reac╚Ťii total inexplicabile fa╚Ť─â de alte femei, care par s─â vin─â din ni╚Öte zone abisale ale fiin╚Ťei. Pentru b─ârba╚Ťi sunt foarte deranjante, pentru c─â habar nu au cum s─â reac╚Ťioneze.

3. P─âl─âvr─âgeala

Femeilor le este mult mai u╚Öor dec├ót b─ârba╚Ťilor s─â vorbeasc─â despre sentimentele ╚Öi tr─âirile lor, dar ╚Öi despre lucruri pe care partenerii lor le g─âsesc total neinteresante. ÔÇť├Änt├ómpl─âri banale, articole pe care le-au citit sau planuri de cump─âr─âturi pentru weekend. Sunt genul de lucruri pe care b─ârba╚Ťii vor ├«ncepe s─â le filtreze mental ├«n mod incon╚Ötient. Eu numesc acest fenomen ÔÇťascultatul pe jum─âtateÔÇŁ. Problema cu ascultatul pe jum─âtate este c─â b─ârba╚Ťii nu re╚Ťin informa╚Ťiile importante pe care le arunca╚Ťi la ├«nt├ómplare ├«n timp ce vorbi╚Ťi despre cu totul alte lucruri. ┬áSfatul meu pentru femei este urm─âtorul: dac─â ╚Ťi se pare c─â partenerul t─âu nu te ascult─â, cel mai probabil ai dreptateÔÇŁ, explic─â┬áJL Watkins, recunosc├ónd totodat─â c─â ╚Öi b─ârba╚Ťii au multe obiceiuri care le scot din s─ârite pe femei.

V─â invit─âm s─â ne spune╚Ťi cum vi se pare observa╚Ťiile lui JL Watkins. Sunt misogine sau adev─ârate? Care sunt obiceiurile b─ârba╚Ťilor care v─â enerveaz─â cel mai tare?

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

7 discu╚Ťii despre sex pe care trebuie s─â le ai cu partenerul t─âu

Cele mai ciudate 20 de întrebări puse la interviurile de angajare

Next

Las─â un comentariu