Ce produse refuz─â s─â m─ân├ónce angaja╚Ťii fast food

Toat─â lumea ╚Ötie c─â m├óncarea fast food nu este tocmai s─ân─âtoas─â, ├«ns─â nu toate produsele sunt la fel de d─âun─âtoare. Cititorii site-ului┬áReddit┬ácare lucreaz─â sau au lucrat ├«n restaurante fast food ╚Öi care ╚Ötiu exact cu este preparat─â m├óncarea au fost ├«ndemna╚Ťi s─â spun─â ├«n repetate r├ónduri care sunt produsele pe care refuz─â s─â le m─ân├ónce.

Mii de fo╚Öti angaja╚Ťi din industria fast food au r─âspuns, iar mai jos pute╚Ťi citi care sunt produsele pe care nu le recomand─â, fie pentru c─â nu sunt s─ân─âtoase, fie pentru c─â nu reprezint─â cele mai bune oferte din punct de vedere financiar:

1. Big Mac-urile

Burgerul Big Mac con╚Ťine aceea╚Öi cantitate de carne ca un Dublu Cheesburger, dar o felie mai pu╚Ťin de br├ónz─â. Cu toate astea, este mai scump.

2. Sandwich-urile cu pește

Un fost angajat Burger King sus╚Ťine c─â pe╚Ötele file pentru sandwich-uri este g─âtit ├«n uleiul care s-a ├«nnegrit prea tare ╚Öi nu mai poate fi folosit pentru pr─âjirea cartofilor ╚Öi a puiului. Uleiul pentru pe╚Ötele file poate fi folosit chiar ╚Öi timp de mai bine o s─âpt─âm├ón─â ├«nainte de a fi schimbat, sus╚Ťine fostul angajat.

3. Filet-O-Fish

Problema cu Filet-O-Fish este c─â nu reprezint─â o alegere foarte bun─â din punctul de vedere al raportului calitate-pre╚Ť, sus╚Ťine un fost angajat McDonaldÔÇÖs. ÔÇťNu-╚Öi merit─â banii. Prime╚Öti aceea╚Öi chifl─â ca ├«n cazul unui cheesburger, un pic de sos, o felie de carne de pe╚Öte ╚Öi nici m─âcar o felie ├«ntreag─â de br├ónz─â CheddarÔÇŁ, poveste╚Öte fostul angajat McDonaldÔÇÖs.

4. Pizza cu blat Pan

ÔÇťOrice pizza cu blat Pan e o alegere proast─â. ├Ämi amintesc c─â preparam discurile de aluat ├«nghe╚Ťat cu mult ulei vegetal. Sunt suprasaturate cu ulei vegetalÔÇŁ, sus╚Ťine un fost angajat.

5. Burgerii vegetarieni de la orice fast food

Sfatul angaja╚Ťilor e s─â nu ├«i comanda╚Ťi niciodat─â, mai ales dac─â ╚Ťine╚Ťi post sau un motiv religios v─â ├«mpiedic─â s─â m├ónca╚Ťi carne. De ce? Pentru c─â sunt f─âcu╚Ťi cu ustenstile care au intrat ├«n contact cu carne ╚Öi de c─âtre persoane care au pus m├óinile, folosind acelea╚Öi m─ânu╚Öi, pe produse din carne.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

10 beneficii surprinz─âtoare ale cafelei

5 semne c─â ai o rela╚Ťie cu persoana nepotrivit─â

Next

Las─â un comentariu