Ce produse refuză să mănânce angajații fast food

Toată lumea știe că mâncarea fast food nu este tocmai sănătoasă, însă nu toate produsele sunt la fel de dăunătoare. Cititorii site-ului Reddit care lucrează sau au lucrat în restaurante fast food și care știu exact cu este preparată mâncarea au fost îndemnați să spună în repetate rânduri care sunt produsele pe care refuză să le mănânce.

Mii de foști angajați din industria fast food au răspuns, iar mai jos puteți citi care sunt produsele pe care nu le recomandă, fie pentru că nu sunt sănătoase, fie pentru că nu reprezintă cele mai bune oferte din punct de vedere financiar:

1. Big Mac-urile

Burgerul Big Mac conține aceeași cantitate de carne ca un Dublu Cheesburger, dar o felie mai puțin de brânză. Cu toate astea, este mai scump.

2. Sandwich-urile cu pește

Un fost angajat Burger King susține că peștele file pentru sandwich-uri este gătit în uleiul care s-a înnegrit prea tare și nu mai poate fi folosit pentru prăjirea cartofilor și a puiului. Uleiul pentru peștele file poate fi folosit chiar și timp de mai bine o săptămână înainte de a fi schimbat, susține fostul angajat.

3. Filet-O-Fish

Problema cu Filet-O-Fish este că nu reprezintă o alegere foarte bună din punctul de vedere al raportului calitate-preț, susține un fost angajat McDonald’s. “Nu-și merită banii. Primești aceeași chiflă ca în cazul unui cheesburger, un pic de sos, o felie de carne de pește și nici măcar o felie întreagă de brânză Cheddar”, povestește fostul angajat McDonald’s.

4. Pizza cu blat Pan

“Orice pizza cu blat Pan e o alegere proastă. Îmi amintesc că preparam discurile de aluat înghețat cu mult ulei vegetal. Sunt suprasaturate cu ulei vegetal”, susține un fost angajat.

5. Burgerii vegetarieni de la orice fast food

Sfatul angajaților e să nu îi comandați niciodată, mai ales dacă țineți post sau un motiv religios vă împiedică să mâncați carne. De ce? Pentru că sunt făcuți cu ustenstile care au intrat în contact cu carne și de către persoane care au pus mâinile, folosind aceleași mănuși, pe produse din carne.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Dictionar de vise – litera R

Colostoma – regim alimentar

Next

Lasă un comentariu