Ce li se pare bărbaților irezistibil la o femeie

,

Cu siguranță, fiecare bărbat area propriile preferințe în ceea ce privește sexul frumos, însă există unele tipuri de femei de care ei sunt atrași în mod special.

irezistibil la o femeie

1. Prietena bună

Mulți bărbați își doresc să aibă cu cine să-și împartă grijile și să primească sprijin necondiționat din partea iubitelor lor. Este important ca partenerii dintr-un cuplu să se destăinuie unul altuia și să încerce să-și rezolve problemele împreună.

2. Femeia independentă

Bărbații nu acceptă ca femeia să depindă de ei. Iubesc acele femei care știu ce vor de la viață, au o carieră și pasiuni. Este grozav când puteți împărtăși noi hobby-uri și învăța lucruri noi împreună. Nu este însă nevoie să petreceți fiecare minut împreună, pentru există riscul să vă sufocați unul pe celălalt.

3. Femeia drăguță

Mulți bărbați se simt atrași de femeile drăguțe și sufletiste. Totodată, adoră umorul de calitate și buna dispoziție, deci dacă ești una dintre acele femei care știe să rezolve problemele cu un zâmbet larg pe buze, atunci e perfect.

4. Femeia îngăduitoare

Bărbații tind să reacționeze urăt când sunt sub presiune. Nu acceptă să fie forțați să facă lucruri care nu le aduc nici o satisfacție. Acordă-i puțină intimitate. Cu toții avem nevoie să fim singuri câteodată. Nu îl suna din oră în oră.

5. Luptătoarea pentru egalitate

Dacă ești una dintre acele femei care crede că bărbații și femeile sunt egali, atunci ești pe placul lor. Ei apreciază femeile care au aceleași drepturi și responsabilități ca și ei. Nu mai trăim în era în care doar bărbatul trebuia să întrețină familia, ci în cea în care femeia muncește din greu pentru că vrea o carieră de succes.

6. Vocea rațiunii

Femeile inteligente sunt foarte atrăgătoare. De ce? Pentru că sunt mature, știu ce vor și spun ce gândesc. Mai mult, maturitatea te ajută să gestionezi cu calm situațiile critice, fără a dramatiza. Totuși, femeile de tipul ăsta spun întotdeauna ce nu le place și condamnă comportamentele necorespunzătoare, pentru că vor să schimbe lucrurile în bine.

7. Femeia sexy

Sexy fără a arăta vulgară – asta este rețeta succesului pentru a-i atrage pe bărbați. Toate femeile au anumite părți ale corpului pe care le iubesc și altele pe care le urăsc. Deci, ar fi bine să îți scoți în evidență atuurile fizice, dar într-o manieră elegantă, pentru că nu ai vrea ca iubitul tău să se simtă rușinat de comentariile celorlalți. Bărbații adoră femeile care se comportă și se îmbracă ca niște doamne.

8. Femeia manierată

Nimic nu e mai rușinos decât o cină cu apropiații iubitului tău la care să te faci de râs. Deci, o femeie manierată va fi întotdeauna o opțiune mai bună decât una lipsită de stil.

9. Cel mai înrăit fan

Iubitul tău își dorește să-l sprijin necondiționat. Adoră să fie complimentat pentru felul cum arată și pentru realizările sale, deci, dacă vrei să menții armonia în relația ta, știi ce trebuie să faci. Cu siguranță îți va aprecia eforturile depuse!

10. Femeia cu o personalitate frumoasă

Bărbații nu sunt atrași doar de aspectul fizic, ci și de personalitatea unei femei. Fii tu însăți și impresionează-ți iubitul cu creativitatea și inteligența ta. Bărbaților le plac femeile deștepte care știu o mulțime de lucruri și pot purta discuții pe multe teme. În felul ăsta, întâlnirile voastre vor fi savuroase și imposibil de uitat.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Citatele lunii #10 – pe alese

De ce să nu dormi niciodată cu telefonul mobil în aceeași cameră cu tine

Next

Lasă un comentariu