Ce faci atunci când vopseaua de păr îți iese prea închisă

Se poate întâmpla chiar și celor mai experimentate dintre noi, cele care se vopsesc acasă de foarte mult timp. Cumperi o vopsea de păr și rezultatul este mult mai închis decât ți-ai dori.

vopseaua de păr îți iese prea închisă

Nu trebuie să porți o culoare de păr care nu îți place, existând câteva soluții pentru a o deschide. Iată trei dintre ele:

– Încearcă un șampon clarifiant. Acest tip de șampon acționează asupra depunerile la nivelul părului și scalpului, mergând de la a înlătura impuritățile și până la reziduurile produselor de styling folosite și, evident, a vopselei de păr. Folosește o cantitate mică și lasă-l să acționeze după ce îl masezi pe scalp și pe toată lungimea părului. Ar trebui să îți deschidă părul cu câteva nuanțe.

– Dacă rezultatul e extrem de închis, poți încerca să ceri un sfat de la producătorii vopselei, mai ales în cazul în care te-ai vopsit acasă. Caută un număr de telefon pe cutie sau intră pe site-ul lor și ei îți vor oferi un sfat profesionist în privința vopselei prea închise.

– Privește adevărul în față: singurul fel în care poți elimina cu adevărat vopseaua este să apelezi la un profesionist, pentru un decapaj ușor –vei reuși să obții un păr cu câteva nuanțe mai deschis. Imediat după decapaj, trebuie să te vopsești din nou, pentru o culoare uniformă.

Evident, este mai bine să previi problema decât să o rezolvi. Iată cum poți face asta: Vopseaua semi permanentă dispare de pe păr mult mai ușor și este, de aceea, recomandată celor care se vopsesc singure, acasă. Încearcă, indiferent de tipul de vopsea ales, să nu alegi nuanțe mai deschise sau mai închise decât cu o nuanță sau două, pentru a evita dezastrele și lasă schimbările drastice pentru mersul la coafor.

Ajută-ne cu un share:
Previous

De ce este o idee buna sa faci optimizare SEO pentru site-ul tau

5 moduri în care iaurtul este bun pentru fața ta

Next

Lasă un comentariu