Care este motivul pentru care bărbații dispar după o primă întâlnire

Cum reacționezi dacă ai întâlnit pe cineva care-ți place, ați ieșit împreună și totul a părut să fie ok, ba chiar ați stabilit să vă vedeți și altă dată, numai că nu te mai sună și mai auzi niciodată de el? Descoperă ce spun bărbații despre adevăratul motiv al acestui comportament!

“Am ieșit cu trei tipi diferiți în ultima lună. Cu fiecare dintre ei am vorbit și ne-am simțit bine câteva ore la o cafea. Mă invită la o a doua întâlnire și îmi iau numerele de telefon. Chiar vorbesc despre detaliile următoarei întâlniri –unde să mergem și când. Niciunul din tipii ăștia nu m-a mai sunat pentru a doua întâlnire. Ce se întâmplă? Înțeleg să se întâmple odată, dar de trei ori? … și care e motivul pentru care ar lua numărul de telefon, a mă invita în oraș și după aceea să nu mai sune? Dacă nu mă place, de ce mă mai invită în oraș și de ce îmi cer numărul de telefon?”

bărbații dispar după o primă întâlnire

De la această scrisoare, cu dilema unei tinere, a pornit și răspunsul, oferit de un bărbat:

Ar putea fi două motive: fie te plac și vor cu adevărat să ieșiți la o a doua întâlnire, fie nu te plac și nu vor să te rănească.

Dacă ei chiar vroiau să te mai vadă, poate că nu te sună pentru că nu știu dacă tu îi placi. Bărbații au nevoie, uneori, de un semn mare, luminos, pe care să scrie că îi placi, ca să își dea seama. Când devin mai experimentați, încep să își dea seama singuri, dar tot caută semne care să le ofere certitudinea că fata e interesată. Dacă ea e distantă, se joacă cu ei sau, pur și simplu, nu e expresivă, atunci ar putea crede că nu îi plac.

Semnele inconștiente făcute de o fată, care îi spun bărbatului că nu îl place:

– Își folosește telefonul mobil, sună, scrie sms-uri, folosește mesageria instant.
– Nu zâmbește.
– Nu participă la conversație, îl ascultă și răspunde pe un ton monoton, lipsit de interes.
– Arată clar că nu e interesată să vorbească cu el, fiind atentă la alte lucruri care se întâmplă în jur, se uită la ceas sau la telefon.

Sigur, există posibilitatea ca tu să fi părut prea dispusă, aproape disperată. Cum își dă un tip seama de asta? Îi spui tu fie că ai o problemă, că ești nemulțumită de viața ta, că nu îți place să fii singură, că ești deprimată, fie vorbești despre cât de mult îți dorești o relație. Dacă îi spui că o relație cu el e cheia ca să-ți transformi viața sau să devii fericită, e firesc ca el să dea înapoi. Nu de alta, dar are și el, la rândul său, propriile probleme, fără a se îngrijora și de ale unei femei abia întâlnite.

Poate că tu nici nu ți-ai dat seama că îi spui că, de fapt, ești nefericită. Dar e suficient să te fi întrebat despre tine, viața ta și să îi spui că nu mai comunici așa des cu prietenii, că nu îți place ce faci la muncă, că ești nemulțumită… iar el va evita să se mai vadă cu tine, pentru că nu își dorește o parteneră pe care să trebuiască să o facă să se simtă mai bine.

Dacă simți că și tu ai făcut aceste greșeli, e momentul să te bucuri mai mult de viața ta: petrece mai mult timp cu prietenii, găsește ceva ce te pasionează la muncă, ocupă-ți frumos timpul după muncă. Bucură-te de propria companie și vei descoperi că atunci când te vei simți echilibrată, fără să mai simți nevoia disperată de o relație, vei putea întâlni persoana potrivită.

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 alimente care-ți pun oboseala pe chip

7 trucuri sexy care îi resping de fapt pe bărbați

Next

Lasă un comentariu