8 lucruri bizare pe care nu le știai despre prezervative

Iată 8 lucruri bizare pe care probabil nu le știai despre prezervative:

1. Cel mai vechi prezervativ care a rezistat până în ziua de azi datează din 1640 și este expus la un muzeu din Austria. Acest prezervativ elvețian este făcut dintr-un intestin de porc și se spune că a fost înmuiat în lapte înainte de a fi folosit, pentru a fi steril. Alte prezervative erau făcute din foi de mătase îmbibate în ulei, vezici animale, carapace de broască țestoasă, piele de pește și din coarne de animale.

2. În secolul al 19-lea, armata germană a fost prima instituție care a recomandat folosirea prezervativelor, iar în Primul Război Mondial, Statele Unite și Marea Britanie au fost singurele țări ce nu le-au furnizat soldaților săi prezervative. Până la încheierea războiului, fuseseră înregistrate aproape 400.000 cazuri de sifilis și gonoree în armata SUA. Realizând că războiul nu ucide poftele carnale, ei și-au schimbat atitudinea în următorul război.

despre prezervative

3. Un prezervativ poate să rețină aproape 4 litri de lichid, așa că nu îți fă griji că ar putea da pe dinafară.

4. În secolul al 15-lea, prezervativele glandulare, care se aplicau doar pe vârful penisului, erau la modă. Până în secolul al 16-lea, prezervativele au început să fie făcute din pânză și aveau, deseori, o panglică cusută pe partea deschisă ce era legată în jurul penisului. Evident, organele genitale masculine din perioada Renașterii arătau ca niște cadouri împachetate în pânză.

5. Cuvântul danez pentru metodă contraceptivă este Svangerskabsforebyggendemiddel.

6. Țara în care prezervativele sunt cele mai scumpe este Irlanda, unde o cutie costă 18 dolari. Cel mai ieftine sunt în China.

7. Cel mai vechi desen în care se arată un bărbat folosind un prezervativ datează de acum 12.000-15.000 de ani în urmă și se găsește pictat pe peretele unei peșteri din Franța, numită Grotte des Combarrelles.

8. Nu există niciun motiv medical pentru care o persoană să nu poată folosi un prezervativ. Având în vedere că acestea sunt făcute astăzi din latex, poliuretan, piele de miel și poliizopren, există ceva potrivit, indiferent de cât de sensibil este penisul.

Ajută-ne cu un share:
Previous

6 metode prin care să prelungești plăcerea atunci când faci dragoste

10 trucuri sexuale care îți vor schimba pentru totdeauna viața

Next

Lasă un comentariu