8 lucruri bizare pe care nu le știai despre prezervative

Iată 8 lucruri bizare pe care probabil nu le știai despre prezervative:

1. Cel mai vechi prezervativ care a rezistat p├ón─â ├«n ziua de azi dateaz─â din 1640 ╚Öi este expus la un muzeu din Austria. Acest prezervativ elve╚Ťian este f─âcut dintr-un intestin de porc ╚Öi se spune c─â a fost ├«nmuiat ├«n lapte ├«nainte de a fi folosit, pentru a fi steril. Alte prezervative erau f─âcute din foi de m─âtase ├«mbibate ├«n ulei, vezici animale, carapace de broasc─â ╚Ťestoas─â, piele de pe╚Öte ╚Öi din coarne de animale.

2. ├Än secolul al 19-lea, armata german─â a fost prima institu╚Ťie care a recomandat folosirea prezervativelor, iar ├«n Primul R─âzboi Mondial, Statele Unite ╚Öi Marea Britanie au fost singurele ╚Ť─âri ce nu le-au furnizat solda╚Ťilor s─âi prezervative. P├ón─â la ├«ncheierea r─âzboiului, fuseser─â ├«nregistrate aproape 400.000 cazuri de sifilis ╚Öi gonoree ├«n armata SUA. Realiz├ónd c─â r─âzboiul nu ucide poftele carnale, ei ╚Öi-au schimbat atitudinea ├«n urm─âtorul r─âzboi.

despre prezervative

3. Un prezervativ poate s─â re╚Ťin─â aproape 4 litri de lichid, a╚Öa c─â nu ├«╚Ťi f─â griji c─â ar putea da pe dinafar─â.

4. În secolul al 15-lea, prezervativele glandulare, care se aplicau doar pe vârful penisului, erau la modă. Până în secolul al 16-lea, prezervativele au început să fie făcute din pânză și aveau, deseori, o panglică cusută pe partea deschisă ce era legată în jurul penisului. Evident, organele genitale masculine din perioada Renașterii arătau ca niște cadouri împachetate în pânză.

5. Cuvântul danez pentru metodă contraceptivă este Svangerskabsforebyggendemiddel.

6. Țara în care prezervativele sunt cele mai scumpe este Irlanda, unde o cutie costă 18 dolari. Cel mai ieftine sunt în China.

7. Cel mai vechi desen ├«n care se arat─â un b─ârbat folosind un prezervativ dateaz─â de acum 12.000-15.000 de ani ├«n urm─â ╚Öi se g─âse╚Öte pictat pe peretele unei pe╚Öteri din Fran╚Ťa, numit─â Grotte des Combarrelles.

dyfashion.ro

8. Nu există niciun motiv medical pentru care o persoană să nu poată folosi un prezervativ. Având în vedere că acestea sunt făcute astăzi din latex, poliuretan, piele de miel și poliizopren, există ceva potrivit, indiferent de cât de sensibil este penisul.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

6 metode prin care să prelungești plăcerea atunci când faci dragoste

10 trucuri sexuale care ├«╚Ťi vor schimba pentru totdeauna via╚Ťa

Next

Las─â un comentariu