7 trucuri sexy care îi resping de fapt pe bărbați

SMS-urile fierbinți și vestimentația sumară înnebunesc bărbații în filme și cărți, însă se întâmplă asta și în viața reală? “Bărbații nu sunt niciodată mulțumiți de femei care vor în permanență să le capteze atenția purtând haine sexy și petrecându-și mult timp în fața oglinzii”, spune specialista în relații Cammi Balleck. Iată 7 trucuri care ar putea părea sexy, însă care îi alungă de fapt pe bărbați:

1. Machiajul excesiv

Bărbaților le plac femeile îngrijite, însă dacă te rujezi ca Marilyn Monroe, îți înnegrești pleoapele și îți trântești pe față un strat gros de ten, ar putea să se întrebe cum arăți pe sub stratul de machiaj. “Bărbaților le plac femeile naturale. Bunul gust îi va atrage, exagerările îl vor îndepărta”, spune Cammi Balleck, adăugând că, uneori, puțin înseamnă mai mult.

2. Programarea partidelor de sex

Textele incitante îi pot stârni cheful partenerului, însă stabilirea unui moment pentru sex l-ar putea face să se simtă obligat să presteze. Mesaje de tipul “De-abia aștept să sar pe tine când ajungi acasă” sau “Sunt a ta după ședința de yoga” fac ca sexul să fie predictibil și pot micșora entuziasmul bărbaților.

3. Stinsul luminii

Există un motiv pentru care bărbaților le place să se uite la fotbal în HD: ei sunt creaturi vizuale. Drept urmare, le place să vadă cât mai multe detalii în timpul partidelor de amor. Dacă insiști să stingi lumina, un bărbat ar putea crede că îți pasă mai mult de felul cum arăți decât de cum te face el să te simți. Nesiguranța asta ar putea să îi strice cheful. Poți alege o variantă de mijloc alegând o lumină difuză sau aprinzând câteva lumânări.

4. Să-i zgârii spatele cu unghiile

Ce este incitant în filme poate fi dureros de cealaltă parte a ecranului. Chiar dacă ai putea fi tentată să-ți înfigi unghiile în carnea lui, mai bine atinge-l cu vârfurile degetelor și cu mâinile pe tot corpul. Strânge-l mai puternic atunci când îți place ceea ce face pentru a-l încuraja să continue.

5. Mimatul orgasmului

Multe femei mimează orgasmul pentru a-și face partenerii să se simtă bine, însă asta implică un mare risc. Dacă partenerul sesizează asta și își dă seama că l-ai mințit într-un moment intim, s-ar putea să aibă mari îndoieli că înseamnă ceva pentru tine. Lasă-l să știe când îți provoacă dorință, însă nu mima marele final dacă el nu se petrece.6. Consumul de alcoolÎn reclame, femeile care beau alcool sunt sexy, însă în realitate lucrurile nu stau întotdeauna așa. Alcoolul îți îndepărtează din inhibiții, însă nu trebuie să abuzezi de puterile lui. “Când o femeie își pierde controlul, devine neatractivă și se face de râs. Nu e nimic sexy ca un bărbat să fie nevoit să te care acasă sau să încerce să te convingă să nu-i lași șefului un mesaj vocal insultător la ora două dimineața. Consumă alcool în mod responsabil”, recomandă Balleck.7. Sexul la prima întâlnireDacă te grăbești să arunci hainele de pe tine, bărbații vor crede că ești o fată de o noapte și nimic mai mult. Dacă te simți realmente atrasă de el, un sărut pasional de noapte bună este o alegere mult mai bună. În plus, în felul acesta îl vei face să-și dorească mai mult.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cât îndrăgesc aceste flori, cu chipul în multe culori!

7 mituri despre fericire, spulberate de oamenii de știință

Next

Lasă un comentariu