7 trucuri de machiaj care îți evidențiază ochii

Iată 7 trucuri de machiaj care îți evidențiază ochii:

1. Nu neglija sprâncenele 

Unul dintre cele mai importante trucuri de machiaj este să acorzi suficientă atenție sprâncenelor. Ele sunt atât de importante deoarece îți încadrează față și îți pot scoate în evidență ochii dacă le acorzi suficientă atenție. Ai mare grijă la forma lor, acoperă eventuale zone unde firele de păr nu cresc și vopsește-le dacă au o culoare naturală deschisă.

2. Arcadele

Folosește un fard de culoare deschisă pentru arcade, pentru a-ți face ochii să pară mai mari și a-i încadra într-un mod plăcut.

3. Folosește culori contrastante

Alegerea unor culori în contrast cu culoarea irisului tău îți poate scoate în evidență foarte mult ochii. Dacă ai ochi albaștri, poți opta pentru o nuanță de brun sau de cupru. La ochii verzi se potrivesc de minune culorile mov și roz, iar în cazul ochilor căprui sunt recomandate culorile intense, precum albastru și mov aprins.

4. Uită de cele două straturi de mascara

dyfashion.ro

Regula universală este să aplici două straturi de mascara, însă trebuie să o uiți dacă vrei să îți evidențiezi ochii. Încearcă să folosești trei sau chiar patru straturi. Nu vrei să exagerezi, însă îți dorești ca genele tale să agațe toate privirile.

5. Alege nuanțe strălucitoare

Dacă vrei ca ochii să-ți iasă în evidență, evită nuanțele mate și alege în schimb unele strălucitoare. Asta va capta cu siguranță privirile celor din jur.

6. Puterea albului

Folosește un iluminator în colțurile interne ale ochilor, pentru a compensa umbrele din aceste zone.

7. Gene arcuite

Când îți arcuiești genele, ai grijă să faci asta înainte să aplici mascara. Un truc foarte util este să-ți încălzești puțin ondulatorul de gene înainte să-l folosești cu ajutorul unui uscător de păr. Efectul obținut va fi astfel mai bun.

Ajută-ne cu un share:
Previous

4 locuri ideale, în afară de dormitor, în care să faci sex acasă

6 lucruri pe care le au în comun oamenii de succes

Next

Lasă un comentariu