7 semne mai puțin vizibile care arată că partenerul tău nu e fericit

Cum îți dai seama că iubitul tău nu mai e complet fericit în relație? Fiecare dintre noi reacționează diferit și alege să se exprime altfel. Uneori, însă, e nevoie de un talent de detectiv pentru a descoperi semnele care îți pot da de veste că relația este într-un impas și pentru a repara fisurile. Iată șapte dintre ele:

1. E mereu preocupat

Atunci când partenerul tău pare preocupat de lucruri mărunte, care îi ocupă mai tot timpul liber, în dauna celui pe care îl petreceți împreună, poate fi un semn că este nefericit. S-ar putea ca el să fie, brusc, mai pasionat de jocuri video sau de televizor și să fi încetat să te mai asculte. E bine să-ți amintești că bărbații reacționează diferit decât noi, femeile, care abia așteptăm să întoarcem pe toate părțile un fapt și că ei tind să-și găsească ceva de făcut ca să evite să se gândească la o problemă în relație. Pune-te în locul lui, pentru o clipă, și încearcă să îți dai seama care e motivul schimbării sale bruște de atitudine, atunci când știi cu certitudine că nu e vorba de probleme la locul său de muncă sau în familie.

2. Nu te mai sună

Am învățat cu toatele că atunci când un bărbat e interest de tine, te va suna și căuta. Ei sunt obișnuiți să lupte pentru ceea ce își doresc și să acționeze în consecință. Așa că, dacă sunteți implicați într-o relație, și el a început să sune din ce în ce mai rar, fie e preocupat de un lucru din viața sa, fie a început să nu se mai simtă bine în relație.

3. E monsilabic

Răspunsurile monosilabice reprezintă unul dintre mecanismele de apărare ale bărbaților și funcționează de minune pentru ei, permițându-le să păstreze tăcerea și să-și irite partenerele în același timp. Cel mai bine e să îi spui că îți dai seama că e preocupat de ceva și că, atunci când va simți nevoia să îți povestească, tu vei fi acolo, gata să-l asculți.

4. Petrece mai mult timp cu prietenii decât cu tine

Evident că prietenii sunt foarte importanți în viața fiecăruia dintre noi. Cu toate acestea, timpul petrecut alături de partener ar trebui să fie la fel de important. Dacă a început să petreacă din ce în ce mai mult timp cu prietenii, în dauna timpului petrecut cu tine, e clar că ceva nu e chiar în regulă. Nu te grăbi, însă, să îl acuzi sau să îți închipui că relația nu mai contează. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să descoperi dacă e vorba doar de o etapă, sau dacă se ascunde o problemă mai mare în relația voastră.

5. Nu stă nici 5 minute fără telefon

Iarăși, nu te grăbi să exagerezi, gândindu-te că te înșală și că vorbește cu aproximativ 4 alte femei în același timp. Asta poate să însemne orice, de fapt, așa cum, din păcate, poate însemna și că te înșală sau că e cu gândul la altcinva. Cea mai simplă soluție? Întreabă-l direct, fără nervi și acuzații.

6. E mai tăcut decât de obicei

E exact ca și în cazul nostru: când suntem mult mai tăcute decât de obicei, e un semn că suntem supărate sau că e ceva despre care nu putem vorbi. Dacă partenerul tău nu își arată nicio emoție și e tot mai tăcut, ar putea fi un semn că, din punctul său de vedere, relația voastră nu o duce foarte bine.

7. Nu mai faceți sex

Dacă dintr-o persoană cu un libido normal ajunge să nu mai fie interesat decât foarte rar de sex, există o problemă. Iar dacă, în ciuda încercărilor tale de a revitaliza relația, nimic nu se întâmplă, e cazul să aveți o discuție serioasă, în care să stabiliți unde e problema.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Dictionar de vise – litera Z

12 alimente cu un aport mic de calorii

Next

Lasă un comentariu