7 semne că îți sufoci iubitul

Să fim sincere, femeile au tendința de a fi puțin cam prea lipicioase, așa că iată 7 semne care îți arată că îți sufoci iubitul:

1. Nu are timp pentru el însuși

Unul dintre primele semne (și cel mai evident) că îl sufoci este faptul că nu are timp pentru el însuși. Ești în permanență prin preajmă și te bagi în sufletul lui. Nu-i așa că te-ar enerva și pe tine? Dacă nu îi lași timp pentru el însuși, e clar că îl sufoci. Gândește-te la asta!

2. Te enervezi când nu răspunde imediat

Ți se întâmplă să îi trimiți un mesaj și să aștepți să îți răspundă imediat? Te enervezi dacă acest lucru nu se întâmplă? Atunci este posibil să fie un indiciu că îl sufoci. Câteodată nu va putea să îți răspundă imediat și, oricum, poate dura și câteva minute până când îți ajunge mesajul, așa că nu te enerva!

semne că îți sufoci iubitul

3. Îi știi toate planurile

Orice bărbat are nevoie să își facă planuri în care nu te include. Asta nu înseamnă că nu trebuie să știi de ele, dar chiar trebuie să îți spună de fiecare dată când și unde iese? Dacă ai încredere în iubitul tău, atunci nu ar trebui să ai nevoie să îi știi în permanență toate planurile.

4. Îi controlezi în permanență telefonul

Multora dintre noi ne place să ne păstrăm intimitatea. Considerăm că telefonul este proprietatea noastră și numai a noastră. Dacă simți în permanență nevoia să îi verifici telefonul și să știi tot ce are pe el poate fi puțin cam obositor pentru el, nu-i așa?

5. Îi verifici email-urile

Îi verifici email-urile și ai toate parolele lui? Acest lucru arată că ai făcut o obsesie. Ar trebui să ai puțin mai multă încredere în el, nu-i așa? Și în plus, el îți verifică ție email-urile?

6. Nu trece o zi fără să verifici istoricul calculatorului lui

Dacă ai constant impulsul de a verifica istoricul calculatorului lui pentru a vedea ce a mai căutat, atunci asta poate fi o problemă. El îți verifică ție istoricul calculatorului sau are încredere că nu te uiți la lucruri la care nu ar trebui?

7. Nu are un cuvânt de spus în relația voastră

Are el vreun cuvânt de spus în ceea ce privește ralația voastră sau îi desființezi orice opinie? Acest lucru nu arată doar că îl sufoci, ci și că îi negi individualitatea, ceea ce poate duce la încheierea relației.

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 băuturi de care nu trebuie să te mai atingi niciodată

3 întrebări pe care să ți le pui înainte să începi o relație cu un bărbat mai în vârstă

Next

Lasă un comentariu