7 metode prin care să convingi un bărbat să facă tot ce vrei tu

,

Evită cu desăvârșire cicăleala, certurile, țipetele și plânsetele. Tot ce trebuie să faci e să te folosești puțin de șarmul personal și de mici trucuri pe care femeile istețe și foarte convingătoare le folosesc:

să convingi un bărbat să facă tot ce vrei tu

1. Nu te teme să apelezi la cavalerismul lui

„Ori de câte ori vreau ca un bărbat să facă ceva, mă port drăguț și foarte nevinovat. Fac aproape totul, în afară de a da din gene și funcționează. Nu sunt deloc naivă, dar mă port așa și folosesc mai mult dulceață în tot ce-i spun”, susține E.

2. Folosește elemente-surpriză

„Iubitului meu îi plac surprizele, deși nu recunoaște, așa că sunte mereu pregătită. Dacă vreau să iasă în oraș cu mine și prietenele mele sau vreau să îl rog să mă ajute să facem curat, mă opresc pe drumul către casă și îi cumpăr ceva ce-i place sau ceva ce își dorește. Fără certuri, fără țipete și fără supărări, o mică surpriză și e al meu. Nu există ceva mai simplu”, spune L.

3. Fă-l să creadă că a fost ideea lui

„Mama mi-a spus un secret când am început să mă întâlnesc cu soțul meu. A spus că cel mai bun lucru ca să îl faci să facă ceva e să îi dai impresia că a fost ideea lui. Trebuie să fii șmecheră, dar de fiecare dată când vreau să facă soțul meu ceva, mă asigur că are impresia că e ideea lui și faptul că cedez și îl fac să creadă că a câștigat e ca mai bună cale”, crede H.

4. Metoda simplă

„Puteți să mă credeți nebună, dar doar îl rog frumos, foarte foarte frumos. Dacă iubitul meu știe ce e important pentru mine, îi spun cât de mult contează și apoi îi promit că mă voi revanșa. Ce tip ar spune nu unei asemenea rugăminți?”, povestește T.

5. Puțină lingușire nu strică niciodată

La rândul ei, M. are altă metodă: „Mă asigur că-l lingușesc înainte să-l rog să facă ceva. Ca să nu pară prea evident, încep din timp și îl fac să se simtă foarte bine în legătură cu propria lui persoană. Apoi, când se simte bine, îi dau vestea că petrecem weekendul cu părinții mei. Cine poate să se supere pe o iubită care și-a petrecut toată ziua încercând să îl facă pe el să se simtă cât mai bine?”

6. Un sărut e tot ce trebuie

„Nu există nimic mai drăguț decât un sărut lung înainte să-i ceri ceva”, glumește M. „E felul meu de a-i spune că vreau să îl rog ceva, dar că nu ne vom certa. Cred că apreciază asta și ce tip nu iubește un sărut fierbinte și lung?”

7. Metoda „dacă dai, primești”

„Eu sunt prima care oferă ceva. Îi pregătesc cina prietenului meu și după aceea o să strângă totul, fără să-l cicălesc nicio clipă. Sau o să fac cinste cu o masă în oraș și data viitoare o să plătească el. Cred că, dacă mă vede că fac ceva pentru el, o să simtă și el impulsul de a face ceva frumos, în schimb”.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Dacă stai în frig poți răci. Mit sau adevăr?

4 secrete surprinzătoare pentru o viață sexuală mai bună

Next

Lasă un comentariu