7 lucruri pe care trebuie să le eviți când te cerți cu iubitul

,

Există diverse lucruri pe care nu trebuie să le faci niciodată când te cerți cu iubitul tău. Este adevărat că toată lumea se ceartă, lucru normal într-o relație. Totul este să eviți anumite purtări care ar putea fi foarte dăunătoare pe termen mediu și lung. Iată lucrurile pe care nu trebuie să le faci într-o ceartă:

1. Nu îi vorbi urât

Unul dintre lucrurile pe care nu trebuie să le faci în timpul unei neînțelegeri este să îi vorbești urât. Pe lângă faptul că este nepoliticos, este și un semn că relația voastră nu este una stabilă. De asemenea, poate indica faptul că ai probleme în a-ți controla temperamentul și poate ai avea nevoie să înveți cum să ți-l stăpânești. Evită să-l jignești, pentru că nu vei face decât să amplifici cearta.

2. Nu vorbi pe la spatele lui

Nu fugi spune lucruri urâte despre el în fața altor persoane, la nervi. Mai târziu vei regreta. Nu numai că îi distrugi reputația, dar ți se vor amplifica și sentimentele negative pe care le ai. Dacă chiar vrei să vorbești cu cineva despre iubitul tău, alege o prietenă de încredere, de care ești convinsă că va păstra secretul.

3. Nu deveni agresivă

Se știe că un bărbat nu trebuie niciodată să lovească o femeie. Dar nici tu nu trebuie să devii agresivă cu el. Asta denotă lipsă de eleganță și de educație. Dacă chiar ești nervoasă, ieși și ia o gură de aer. Te poți întoarce când vei fi mai calmă.

4. Nu îi da ultimatumuri

Există momente când un ultimatum este necesar, dar nu este o idee bună ca această practică să devină o obișnuință, pentru că partenerul tău va ajunge să nu le mai ia în serios. Dă-i ultimatumuri doar în cazurile în care nu vezi alte soluții pentru a-ți salva relația.

5. Nu implica și alte persoane în cearta voastră

Este o greșeală enormă să bagi alte persoane la mijloc atunci când te cerți cu iubitul tău. Nu este bine nici să vă certați în fața altora, dar dacă se întâmplă, nu îi implica. Nu le cere părerea. Îi vei face pe cei din jur să se simtă prost, iar cearta nu se va domoli ci, din contră, se va amplifica.

6. Nu fă publică cearta voastră pe site-urile de socializare

Când ești certată cu el, nu-l critica și nu încerca să-l faci de râs pe rețelele de socializare. Relația ta va prea instabilă, iar tu imatură. Dacă ești tentată să-l faci praf pe Facebook, gândește-te cum te-ai simți dacă el ar face același lucru. Singurele lucruri pe care ar trebui să le divulgi despre relația ta sunt cele pozitive, iar de multe ori este să nu faci public nimic.

7. Nu lua decizii pripite

Evită să iei decizii pripite în timp ce te cerți. Emoțiile sunt foarte puternice în acele momente și tu nu gândești clar. Dacă ești tentată să iei o decizie, adu-ți aminte că poți să o iei mai târziu, dacă mai simți la fel. Astfel vei evita multe dureri și supărări.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cuplurile care nu mai fac dragoste. 6 cauze și soluția pentru fiecare

Trucurile de machiaj ale experților, direct de pe podiumul Săptămânii Modei

Next

Lasă un comentariu