6 trucuri de machiaj care te fac să arăți odihnită

Fie că ai avut parte de o noapte nebună sau că pur și simplu nu ai putut să dormi, a doua zi se vede cu siguranță că nu te-ai odihnit cum trebuie. Nu putem să te facem să te simți mai bine, dar putem să te facem să arăți mai bine. Folosește aceste trucuri de înfrumusețare pentru a ascunde că nu ai dormit:

1. Hidratează-te

Când pleci de acasă, ai grijă să iei o sticlă de apă și un pai (ca să nu ți se ducă rujul) și încearcă să o bei pe toată. Când ești obosită, fața ta are nevoie de hidratare așa că ai grijă să bei multă apă pe parcursul zilei.

2. Încearcă să porți gene false

Genele false îți fac ochii să pară mai mari și îți luminează tenul. Va fi plăcut să dai din gene și vei arăta bine de dimineață.

3. Ascunde cearcănele

Ca să scapi de pungile și cearcănele de sub ochi, încearcă aceste trucuri înainte de a aplica un corector: Pune-ți la ochi pentru câteva minute un cub de gheață, legume congelate sau orice altceva ce este rece. Masează zona folosindu-ți degetele inelare, începând de la colțul ochiului înspre exterior, pentru a face să mai dispară din umflături. Folosește o cremă de ochi ce conține cofeină pentru că va stimula circulația sângelui în această zonă și va reduce impresia de vânăt sub ochi.

4. Colorează-ți genele și sprâncenele

Completează perfect machiajul pentru că reușește să îi dea chipului un aspect natural și fără cusur. Când îți colorezi genele și sprâncenele, dispar toate petele și iregularitățile. Totul este perfect.

5. Fă-ți ochii să strălucească

Folosește un creion alb sau albastru la colțul dinpre nas al ochiului pentru a-l ilumina.„Apoi, folosește puțin creion alb și la colțul exterior al ochiului, acolo unde se întâlnesc genele de sus și cele de jos pentru a-i deschide și pentru a-i face să pară mai migdalați. La sfârșit, folosește un fard de pleoape deschis și sclipitor sub genele de jos pentru a-ți face ochii să pară că sclipesc. Nu mai folosi mascara pe ele deoarece ea poate să facă să apară o umbră sub ochi ce să dea impresia că ești obosită.

6. Bronzează-te

Pielea bronzată amintește întotdeauna de vacanță și odihnă. Este altă metodă prin care să pari mai odihnită. De multe ori, este suficient să combini o piele bronzată cu un ruj puternic pentru a da impresia că ești odihnită.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Ce să nu-i spui niciodată unei femei înșelate: 7 lucruri interzise

7 sfaturi ca să treci mai ușor peste defectele partenerului

Next

Lasă un comentariu